“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 30 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ολοκληρώθηκε η απόκτήση του Αλέξη Κασμερίδη από τον ΟΦΗ. Ο 29χρονοςτερματοφύλακας είχε συμφωνήσει προφορικά με τους διοικούντες και χθες υπέγραφε το συμβόλαιό του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Μπορεί να μην ήμουν στο ράστερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, όμως η καρδιά και το μυαλό μου ήταν πάντα εδώ», δήλωσε ο Κασμερίδης. ο οποίος επέστρεφε μετά από τέσσερα χρόνια στο Ηράκλειο. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε Λεβαδειακό. Θρασύβουλο, Αστέρα Μαγούλας, Ολυμπιακός Βόλου.

ΦΩΣ

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Αλέξης Κασμερίδης. θ έμπειρος τερματοφύλακας που ήταν εδώ και καιρό σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του ΟΦΗ, τέθηκε από χθες στη διάθεση του Μουράτ Σεροπιάν και ύστερα από τέσσερα χρόνια ξαναφόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αλέξης Κασμερίδης είναι και επισήμως παίκτης του ΟΦΗ και μετά από 4 χρόνια επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ της κρητικής ομάδας. Ο 29χρονος τερΓ ματοφύλακας που κατάγεται από τις Σέρρες αλλά αναδείχθηκε στον ΟΦΗ, στις τάξεις του οποίου ήταν από το 2002 (ακαδημία ΟΦΗ) μέχρι το 2011 (αγωνιζόμενος σε Σούπερ Λίγκα και Β’ Εθνική), αλλά και στις Εθνικές ομάδες παίδων, νέων, Ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει στο Ηράκλειο ύστερα από τέσσερα χρόνια Ελπίδων, θα συμμετάσχει και αυτός στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική, με στόχο την επιστροφή του στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Ο Κασμερίδης εντάχθηκε ήδη στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και προσδίδει πείρα στο κρητικό συγκρότημα, καθώς έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα με ΟΦΗ και Λεβαδειακό, αλλά και στη Β’ Εθνική με Θρασύβουλο, Αστέρα Μαγούλας και Ολυμπιακό Βόλου». Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλέξης Κασμερίδης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ . Μπορεί να μην ήμουν στο ράστερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, όμως η καρδιά και το μυαλό μου ήταν πάντα εδώ. Άλλωστε το Ηράκλειο είναι το σπίτι μου. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Όλόι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που πρέπει να είναι.

Goal

Στο δυναμικό του ΟΦΗ ανήκει και επίσημα πλέον ο Αλέξανδρος Κασμερίδης. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά από 4 χρόνια και προορίζεται για βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σερραίος κίπερ μέσα στην εβδομάδα κέρδισε την προσφυγή σε βάροε της πρώην ομάδα του, του Ολυμπιακού Βόλου, και έμεινε ελεύθερος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook