“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 29 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Να βρουν άκρη με τον Μπάμπη Δαμιανάκη έχουν θέσει ως άμεση προτεραιότητα τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Η διαφορά στο οικονομικό, όπως και σε άλλα θέματα, εξακολουθεί να υπάρχει, όπως επίσης και η δυσαρέσκεια από τους ιθύνοντες των «μελανόλευκων». Παράλληλα, οι Κρητικοί είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μανώλη Αγγελάκη, τον γκολκίπερ του Ατσαλένιου, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται επίσης ο Μανώλης Προβιδάκης του Ηροδότου. Την ίδια ώρα οι νησιώτες χτενίζουν την αγορά για παίκτες για την αριστερή πτέρυγα και την κορυφή της επίθεσης.

Sportday

Τα φιλικά του Αυγούστου Ο ΟΦΗ άρχισε την προετοιμασία του και η προσοχή του Μουρστ Σεροπιάν στρέφεται πλέον στο μοντάρισμα της ομάδας. Ηδη έχουν γίνει επαφές με ομάδες της Κρήτης για μια σειρά φιλικών παιχνιδιών όλα μέσα στον Αύγουστο: Με Κισσαμικό στο Ηράκλειο στις 8. Με Πλατανιά στα Περιβόλια στις 11. Με Χανιά στο Ηράκλειο στις 16. Με Ερμή Ζωνιανών στο Ηράκλειο στις 19. Σε τουρνουά στις Αρχάνες με Γιούχτα και Ερμή Ζωνιανών στις 22 Με Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό στις 26 Στο Τυμπάκι με τον ΑΟΤ στις 30. Οι διοικούντες τον ΟΦΗ εξακολουθούν να είναι δυσαρεστημένοι με τη στάση του Μπάμπη Δαμιανάκη να αρνηθεί να υπογράψει το συμβόλαιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook