“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 28 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Η δύναμη του ΟΦΗ και η δίψα του κόσμου νια την επιστροφή της ομάδας στις υψηλές εθνικές κατηγορίες, αναδείχθηκε στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση στο ΒΑΚ! Ο κόσμος του ΟΦΗ έσπευσε μαζικά και έδειξε από την πρώτη στιγμή σε παίκτες και τεχνική ηγεσία τις διαθέσεις του εν όψει της νέας περιόδου. Οι οπαδοί του ΟΦΗ υποδέχθηκαν το ποδοσφαιρικό τμήμα ανάβοντας καπνογόνα και τραγουδώντας συνθήματα, ενώ οι καινούργιοι παίκτες έτριβαν τα μάτια τους! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικάς. Φαμπίνιο ανέφερε ότι «είναι για μένα μια ιστορική μέρα. να παίζω σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο. Σε λίγες ομάδες στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η εικόνα». Από τους παλιούς παίκτες, ο Μανώλης Φαζός. υπογράμμισε πως «είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτόν τον κόσμο δίπλα μας. Θα κάνουμε ό.τι μπορούμε για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει». Στην απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού και ενός επιθετικού εστιάζει ο ΟΦΗ. όπως τόνισε ο Μουράτ Σεροπιάν «χωρίς να σημαίνει ότι αν δεν βρούμε αυτούς τους παίκτες θα καταστραφούμε». Και συνέχισε: «Το όνομα της ομάδας και οι προσδοκίες δεν μας επιτρέπουν κάτι άλλο από την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας». Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Γιώργος Βλαστός είπε: «Πρέπει να δουλέψουμε με συνέπεια και σκυμμένο κεφάλι για να φέρουμε αποτελέσματα». Ο επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ. Αντίπας Σηφάκης υποστήριξε ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μπει εμπόδιο στην πορεία του ΟΦΗ προς την Σούπερ Λίγκα».

Goal

Η αγάπη των οπαδών του ΟΦΗ δεν κοιτά κατηγορία και αυτό φάνηκε στη χθεσινή πρεμιέρα των Κρητικών. Περίπου 500 οπαδοί των «μελανόλευκων» έκαναν… «Γεντί Κουλέ» το «Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο» δείχνονταε ξεκάθαρα πως θα στηρίξουν την «εποχή αναγέννησης» του συλλόγου, ξεκινώντας από τη Γ Εθνική. Μάλιστα, πολλοί από tous νέους ποδοσφαιριστές των Κρητικών φάνηκαν να μην πιστεύουν στα μάτια του τα όσα ζούσαν. Μάλιστα χθες υπήρξε μια ακόμα προσθήκη, ο Γιώργος Καναβέτας. Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Πάντως οι μεταγραφές δεν φαίνεται να σταματούν εδώ, μια και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον 30χρονο Ηλία Κυριακίδη, που πέρσι αγωνιζόταν στον Ιωνικό.

ΦΩΣ

Παρουσία περίπου 1.000 φίλων του ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ΒΑΚ η πρώτη προπόνηση των «μελανόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει στη Γ’ Εθνική. Ο κόσμος της ομάδας του Ηρακλείου με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, των συνεργατών του και των παικτών, δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα με καπνογόνα, βεγγαλικά ενώ έπεσαν μέχρι και μπαλοθιές για την αγαπημένη τους ομάδα! Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατσαλένιου Αγγελάκης ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον ΐθχρονο μέσο Προβιδάκη από τον Ηρόδοτο. Αντίθετα δεν ήταν παρών ο Δαμιανάκης, με τον οποίο παρουσιάστηκε μια διαφορά την τελευταία στιγμή, ωστόσο στον ΟΦΗ υποστηρίζουν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον παίκτη. Από εκεί και πέρα, χθες η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Γιώργου Καναβέτα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook