Τα “θέλω” του “Σέρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μουράτ Σεροπιάν έχει την τύχη να φτιάχνει το ρόστερ του ΟΦΗ από τον… πρώτο παίκτη και κατά συνέπεια αρχίζει να δημιουργεί την ομάδα που ο ίδιος θέλει να χαίρεται να βλέπει ο κόσμος.

Εν αντιθέσει με προηγούμενα καλοκαίρια που ο εκάστοτε προπονητής του ΟΦΗ είχε να διαχειριστεί ένα ρόστερ που βρισκόταν μεταξύ… δικών του επιλογών και παικτών που δεν του έκαναν, ο “Σέρο” έχει την ευτυχία να δημιουργήσει το ρόστερ που ο ίδιος επιθυμεί από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή. Κατά συνέπεια, αποφεύγει πολλά κακά που ακολουθούσαν τους προκάτοχους του όπως γκρίνια, παράπονα για αγωνιστική απράξια και ανεπιθύμητα διαζύγια. Ο ίδιος δημιουργεί την ομάδα που εκείνος θέλει, με βάση τις αγωνιστικές του επιθυμίες και στο περιβάλλον του δεν κρύβει την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών που έρχονται στον ΟΦΗ αλλά και στις συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα. Όπως και στην χημεία με τον Γιώργο Βλαστό που αποδίδει τα απαραίτητα αποτελέσματα στην μεταγραφική περίοδο.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν στον Σεροπιάν τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας έχοντας ο ίδιος το γενικό πρόσταγμα αλλά και την… προπονητική ευλογία να έχει την άνεση να διαλέξει τους πάντες: Από τον πρώτο μέχρι και τον… τελευταίο ποδοσφαιριστή που ο ίδιος πιστεύει ότι κάνει για την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook