“Από την πρώτη στιγμή ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραμονής του στον ΟΦΗ, ο Μάνος Φαζός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει τόσο εκείνος όσο και η ομάδα.

“Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος θέλει να παραμείνουν όλα τα νέα παιδιά που ήταν στον ΟΦΗ. Αυτό το γεγονός μας βοηθάει αρκετά και μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να βοηθήσουμε την ομάδα ακόμα περισσότερο” είπε αρχικά στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Μέσα και έξω από τα γήπεδα” με τον Τάσο Βαρδάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Φαζός στον Athletic Radio 104,2

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ: “Τέλος καλό, όλα καλά απλά περίμενα να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα έδωσα και εγώ το οκ για να παραμείνω στον ΟΦΗ. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο. Βλέπω ότι γίνεται σοβαρή δουλειά και αυτό είναι σημαντικότερο. Πιστεύω ότι η παραμονή των παιδιών που ήταν στην ομάδα είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τον καινούργιο δρόμο που μπαίνει ο ΟΦΗ”.

Για την παρουσία προτάσεων: “Ήταν κάτι φυσιολογικό να έχουμε προτάσεις όμως η καλύτερη απόφαση που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν να μείνουμε στον ΟΦΗ και αυτό έγινε”.

Για το πως κινείται ο ΟΦΗ: “Έχουν γίνει καλές κινήσεις που θα βοηθήσουν τον ΟΦΗ στην Γ Εθνική. Από εκεί και πέρα θα είναι εύκολο να ανεβούμε από την στιγμή που θα ακολουθούμε τα πλάνα του προπονητή και θα κάνουμε ότι θέλει εκείνος”.

Για το γεγονός ότι συνεχίζουν μαζί με τον Μπάμπη Δαμιανάκη: “Παίζουμε πολλά χρόνια στην ομάδα, όχι μόνο στην ΠΑΕ αλλά και στην Κ20. Είναι πολύ σημαντικό όταν ο ένας γνωρίζει το παιχνίδι του άλλου και τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο”.

Για την συμμετοχή στην Γ Εθνική: “Θα γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί για την άνοδο όμως γνωρίζουμε ότι όπου και να πηγαίνουμε όλοι θα θέλουν να τον κερδίσουν. Όμως μέσα στην έδρα μας, με την βοήθεια του κόσμου θα κάνουμε ότι πρέπει. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο και θα είναι ότι καλύτερο η δική του συμπαράσταση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook