“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 10 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ασταμάτητος δείχνει ο ΟΦΗ τις τελευταίες ώρες! Μετά τον Μανώλη Μπολάκη ο ΟΦΗ κράτησε στο ράστερ του και τον Αλέξη Περογαμβράκη Ο 27χρονος επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση των διοικούντων και αναμένεται να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας στο νέο «στοίχημα» που θα βρει μπροστά της. Επόμενοι που θέλουν να κρατήσουν είναι οι Μπάμπης Δαμιανάκης. Μανώλης Φαζός. Μανώλης Ροβίθης. Εν τω μεταξύ, μετά τους Αουγκούστο Φαμπίνιο, Αλέξανδρο Παπατζίκο. ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία και με τον 27χρονο αμυντικό χαφ των Χανίων. Γιάννη Γκούμα Στον ΟΦΗ κοιτάζουν δύο ακόμη παίκτες των Χανίων! Συγκε κριμένα, τον 29χρονο επιθετικό Στέλιο Κρητικό και τον 30χρονο αμυντικό Τάσο Παγώνα Χθες το πρωι πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη των διοικούντων, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Βλαστού. Στη σύσκεψη συζητήθηκε εκτενώς ο οργανωτικός και αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας, τα έργα στο ΒΑΚ. το θέμα της εκκαθάρισης αλλά και το συμφωνητικό που πρέπει να υπογραφεί με τον Ερασιτέχνη 0 Βλαστός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μετατεθεί για τις 20 Ιουλίου η έναρξη της προετοιμασίας προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο ΒΑΚ.

ΦΩΣ

Μετά τους Γιάννη Γκούμα και Αλέξη Παπατζικο, για τους οποίους αποκάλυψε χθες το «ΦΩΣ» πως μετακομίζουν από τα Χανιά, ένας ακόμα παίκτης που αγωνιζόταν σε σύλλογο της Κρήτης θα φορέσει τη μαυρόασπρη φανέλα την επόμενη περίοδο. Ο λόγος για τον Γιάννη Κοιλιάρα, ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε 24 συμμετοχές και επτά γκολ με τον Ηρόδοτο. Ο 27χρονος αριστερός μπακ-χαφ έχει επίσης αγωνιστεί στον Εργοτέλη, στην Παναχαϊκή και στα Τρίκαλα και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, επαφές συνεχίζονται και στο μεταγραφικό πεδίο, με τους Γρηγόρη Αθανασίου και Αλέξη Κωνσταντινίδη να βρίσκονται ψηλά στη λίστα, αλλά και σε σχέση με τις ανανεώσεις συμβολαίων, καθώς μετά τον Περογαμβράκη σε καλό δρόμο είναι οι υποθέσεις των Δαμιανάκη, Φαζού και Ροβίθη. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, για τη θέση του συνεργάτη του Μουράτ Σεροπιάν επικρατέστεροι για να αναλάβουν είναι οι Γιώργος Κετικίδης και Δημήτρης Βολονάκης, ενώ τη θέση του σκάουτερ είναι πιθανό να αναλάβει ο Ζαφείρης Λατσούδης.
Συμφωνία με Περογαμβράκη Το γράψαμε χθες πως o Αλέξης Περογαμβράκης έδωσε τα χέρια για να συνεχίσει στον ΟΦΗ και η είδηση επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης των «μαυρόασπρων». Ο 27χρονος επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη και σε συνάντηση μαζί του, παρουσία και του νέου τεχνικού διευθυντή Γιώργου Βλαστού, έκλεισε το «ντιλ». Η παραμονή του «Πέρο» αποτελούσε προτεραιότητα για τους διοικούντες τον ΟΦΗ και ο έμπειρος οτράικερ αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ταχύτερη δυνατή επιστροφή των Κρητικών στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την περασμένη σεζόν στην πρώτη κατηγορία, ο παίκτης μέτρησε έντεκα συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Goal

Στη νέα προσπάθεια που θα κάνει ο ΟΦΗ για χην επιστροφή του στη Super League θα έχει ηγέτη τον Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με tous Ηρακλειώτη και να αγωνιστεί στη Γ Εθνική! Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμφωνία που επετεύχθη ο 27xpovos επιθετικός θα πάρει μέροε από τα οφειλόμενα της περσινής χρονιάς ενώ θα υπάρχουν μπόνους ανόδου αλλά και όπως αν υπάρξει πρόταση από το εξωτερικό, ο σύλλογος δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του. Την ίδια ώρα, μετά και την παραμονή του Μπολακη. οι Κρητικοί βρίσκονται κοντά και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαρτσάκη ενώ προφορική συμφωνία υπάρχει με δυο παίκτες με τους οποίους ο Σεροπιάν συνεργάστηκε στα Χανιά. Ο λόγος για τον 28χρονο στόπερ Αλέξανδρο Παπατζίκο και τον 27χρονο αμυντικό μέσο Γιάννη Γκούμα. Ενδιαφέρον επίσης υπάρχει και για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Στέλιο Κρητικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook