Εξετάζει και Βλάχο… περιμένοντας τον Αγριμάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον 21χρονο τερματοφύλακα Άρη Βλάχο εξετάζουν στον ΟΦΗ που έκανε εξαιρετική σαιζόν με τον Άλιμο ενώ παράλληλα περιμένουν την τελική απάντηση του Ρεθυμνιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Μουράτ Σεροπιάν εξετάζει την περίπτωση του νεαρού γκολκίπερ προκειμένου να αποτελέσει έναν από τους τρεις τερματοφύλακες του ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Γεννημένος στις 24/05/1994 προέρχεται από τις ομάδες Νέων του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι του ’12 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», χωρίς όμως να πάρει ευκαιρίες συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Την σεζόν 2013 – 2014 έπαιξε ως δανεικός στον Βατανιακό (5 συμμ.) και στον Ερμή Ζωνιανών (13 συμμ.) ενώ σημειωτέον πως η μετακίνηση του στον Άλιμο με ελεύθερη μεταγραφή, δεδομένου πως αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό.

Είναι πολύ πιθανό η υπόθεση του Βλάχου να έρχεται σε συνάρτηση με την πιθανή παραμονή του Μιχάλη Αγριμάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Αγριμάκη έγινε πρόταση για να παραμείνει στο Ηράκλειο με τον τελευταίο να ζητάει λίγες ημέρες διορία προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση. Ήδη, έχουμε αναφέρει ότι για την θέση του τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γρηγόρη Αθανασίου και μένει να δούμε τι θα γίνει με τις άλλες δύο θέσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook