Ρεσιτάλ ανευθυνότητας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule χτύπησε το “καμπανάκι” το Σάββατο αλλά δεν το άκουσε κανένας. Η ανευθυνότητα που χαρακτηρίζει τους θεσμούς του ΟΦΗ βάζει την ομάδα σε μεγάλο κίνδυνο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου γράψαμε για τον κίνδυνο που υπάρχει ώστε ο ΟΦΗ να βρεθεί στην Football League από το πουθενά. Όμως φαίνεται ότι οι θεσμοί του ΟΦΗ δεν δείχνουν να συγκινούνται καθώς εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρόοδος στα θέματα που αφορούν την πτώση του συλλόγου στην Γ Εθνική.

Πριν από 15 ημέρες είχαμε αναφέρει το παράδοξο γεγονός με την παραίτηση ολόκληρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ – κάτι που δεν συμβάδιζε με τις υποχρεώσεις του. Ποιες ήταν αυτές; Οι διαδικασίες για την μη δήλωση στην Football League που θα έβαζε τα πράγματα σε έναν δρόμο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εδώ και δύο εβδομάδες δεν κουνιέται… φύλλο με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να παραμένει μετέωρος μεταξύ Football League και Γ Εθνικής. Η ΠΑΕ παραμένει ακέφαλη και την δήλωση μη συμμετοχής στην Football League πρέπει να την κάνει Δ.Σ. της εταιρείας που δεν θα υφίσταται σε λίγο καιρό. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες δεν έχει γίνει τίποτα, ούτε καν ενέργειες για τον διορισμό διοίκησης από το Ειρηνοδικείο προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Παράλληλα, ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι η υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ της ομάδας των επιχειρηματιών και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Οι δύο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε αυτήν την διαδικασία με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν προβλήματα στην πορεία…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook