“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 2 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Το θέμα του τεχνικού διευθυντή απασχολεί τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Από τη στιγμή που ο Μανώλης Πατεμτζής δεν μπόρεσε vc αφήσει τον Αστέρα Περάματος και να συνεχίσει στον ΟΦΗ, οι παράγοντες έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις. Για την ώρα έχουν ακουστεί αυτές των Παύλου Μυροφορίδη, Γιώργου Βλαστού, Μύρωνα Σηφάκη, Δημήτρη Βολωνάκη. Έχουν γίνει συζητήσεις με κάποιους από τους παραπάνω, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες στη λίστα να προστεθούν και άλλα ονόματα. Όσον αφορά τον προπονητή Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να βρεθεί στην Κρήτη, ενώ για το θέμα των συνεργατών του (ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί) είναι πιθανό να βρίσκονται δίπλα του οι Κετικίδης, Μπακόπουλος, με τους οποίους δουλεύει μαζί τα τελευταία χρόνια. Στις ανανεώσεις, στον ΟΦΗ περιμένουν την απάντηση του Περογαμβράκη, ενώ η ομάδα θέλει να κρατήσει και τους Μπάμπη Δαμιανάκη, Μανώλη Μπολάκη και Μανώλη Φαζό, στους οποίους ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης κατέθεσε πρόταση συνεργασίας για τρία χρόνια.

Sportday

Μετά από τον Αλέξη Περσγαμβράκη, σειρά πήραν οι Μπάμπης Δαμιανάκης, Μανόλης Μπολάκης και Μανόλης Φαζός. Συναντήθηκαν με τον γενικό αρχηγό του ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη. από τα χείλη του οποίου άκουσαν τις επίσημες προσφορές της ομάδας, προκειμένου να συνεχίσουν με τη φανέλα της και στη Γ Εθνική. Σύμφωνα με αυτά που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα του Ηρακλείου: «Τα παιδιά του ΟΦΗ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον σχεδιασμό της κρητικής ομάδας για την επόμενη χρονιά στη Γ Εθνική. 0 ΟΦΗ θέλει τους μικρούς που αναδείχθηκαν φέτος, να αποτελέσουν τη βάση της κρητικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια και αυτό το περιεχόμενο είχε η συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης. με τους Μπάμπη Δαμιανάκη (1Δ/6/1995). Μανόλη Μπολάκη (20/10/1994) και Μανόλη Φαζό (12/8/1995). στους οποίους κατέθεσε πρόταση συνεργασίας για τρία χρόνια». Επίσης, όπως εξήγησε η διοίκηση του ΟΦΗ: «Η πρόταση είναι με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές σε σχέση με το πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο που οι τρεις παίκτες είχαν υπογράψει με τον ΟΦΗ στη Super League. 0 κ. Πολεμαρχάκης ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ να σκεφθούν πολύ σοβαρά για το μέλλον τους την πρόταση και να δώσουν την οριστική τους απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο κ. Πολεμαρχάκης ξεκαθάρισε στους μικρούς του ΟΦΗ. ότι θέση και επιθυμία της νέας διοίκησης της ομάδας είναι αυτά τα παιδιά να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας που θα στηθεί με στόχο την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα. Τους εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητές τους και την επιθυμία να πορευθούν μαζί. Οι ποδοσφαιριστές δεσμεύθηκαν ότι θα δώσουν την απάντηση τους στον ΟΦΗ μέχρι το τέλος της εβδομάδας».

Goal

Μετά την κρούση στον Αλέξανδρο Περογαμβράκη, χθες ήταν σειρά των Μπάμπη Δαμιανακη, Μανώλη Μπολακη και Μανώλη Φαζό να να δεχθούν πρόταση παραμονή από τη διοίκηση του ΟΦΗ. Ο υπεύθυvos του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Πολεμαρχάκης είχε συνάντηση με τους τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους εξέφρασε το πλάνο να αποτελέσουν τις «κολόves» της ομάδας που θα χτιστεί από το μηδέν. Από την πλευρά τους και οι τρεις ζήτησαν προθεσμία μερικών ημερών προκειμένου να απαντήσουν, ωστόσο διέρρευσε πως έμειναν ικανοποιημένοι από το γεγονός πως οι οικονομικοί όροι ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με τις περσινές αποδοχές τους. Από κει και πέρα, χθες «κυκλοφόρησε» το όνομα του Παύλου Μυροφορίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook