Σκέψεις και για Μυροφορίδη για τεχνικός διευθυντής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, στον ΟΦΗ σκέφτονται τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή για το ίδιο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως αποκαλύπτει το Gentikoule, o Παύλος Μυροφορίδης είναι μεταξύ των υποψήφιων για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΟΦΗ. Χθες αναφέραμε ότι ακούγεται το όνομα του Γιώργου Βλαστού ωστόσό αξίζει να πούμε ότι με τον ίδιο δεν έχει γίνει καμία κουβέντα μέχρι τώρα.

Ο Παύλος Μυροφορίδης βρίσκεται πίσω από την πορεία του φετινού Ηρακλή όπου σε συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο “έστησαν” το φετινό ρόστερ της ομάδας ενώ ήταν τεχνικός διευθυντής και στον Απόλλωνα Αθηνών μετρώντας ισάριθμες ανόδους στην Σούπερ Λιγκ. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποχώρησε μετά από διαφωνίες που είχε με τον πρόεδρο του Ηρακλή Σπύρο Παπαθανασάκη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του Μυροφορίδη έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για το πόστο του τεχνικού διευθυντή λόγω του ότι γνωρίζει αρκετά καλά την αγορά της Football League ενώ και στον Ηρακλή η δουλειά του έκλεισε με θετικό πρόσημο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook