“Ασπρόμαυρος Τύπος”… 1 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, 1 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Ο Αλέξης Περογαμβράκης είναι θετικός να ακολουθήσει την ομάδα της καρδιάς του, τον ΟΦΗ στις μικρότερες κατηγορίες. Αισθάνεται την αγάπη του κόσμου και τη σφοδρή επιθυμία της ομάδας των επενδυτών να τον κρατήσουν σπίτι του και αυτά είναι ικανά για τη σύμπλευση. Για να απαντήσει καταφατικά πως θα πρέπει να καλυφθεί και στον οικονομικό τομέα. Σε περίπτωση που η προσφορά για συμβόλαιο τριών χρόνων συνάδει με τις απαιτήσεις του θα ηγηθεί αγωνιστικά της νέας προσπάθειας από τα…αλώνια.

Sportday

Η διοίκηση των 9 επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τον ΟΦΗ θέλει τον Περογαμβράκη όχι μόνο επειδή πιστεύει στις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και διότι είναι ο μόνος έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει απομείνει από την παλιά φρουρά και μπορεί να γίνει «σημαιοφόρος», τόσο στο τερέν. όσο και στ’ αποδυτήρια. Υπάρχει, βέβαια, από τους παλιούς και ο Μανόλης Μονιάκης. Ωστόσο, οι 50.000 ευρώ που ζήτησε, προκάλεσαν μούδιασμα οτους διοικούντες και η περίπτωσή του μπήκε στον «πάγο». Από τους υπόλοιπους έμπειρους, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος πήγε στην Κάπρο για την έναρξη της προετοιμασίας με τον Αρη Λεμεσού, ο Γιώργος Μακρής εξαρχής ξεκαθάρισε άτι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Ηράκλειο, ενώ και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βρίσκεται σε αναζήτηση επαγγελματικής ομάδας. Δεν υπάρχουν κι άλλοι Ελληνες, καθώς ο ΟΦΗ είχε φτάσει στον επιθανάτιο ρόγχο του στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα να κατεβαίνει με 12-13 παίκτες. Οι δε ξένοι που έυειναν ακ το τέλος, οι Γεωργιανοί Γκιόργκι Λόρια και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. πήγαν σε Ολυμπιακό και Βέροια αντίστοιχα, ενώ ο Κοσταρικανός Μάιρον Τζόρτζ αποχαιρέτησε κι ελόγου του το Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook