“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 16 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Παρουσία 200 περίπου φίλων του ΟΦΗ έγινε χθες στο κλειστό του ΒΑΚ η γενική συνέλευση του συλλόγου, όπου πάρθηκαν και οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα στις τάξεις των Κρητικών.
Ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν υπήρξαν και έτσι το χρίσμα δόθηκε όπως αναμενόταν στην κίνηση των επιχειρηματιών, που αρχικά ήταν δέκα, αλλά χθες το πρωί αποχώρησε από τις τάξεις τους ο Μανώλης Παπακαλιάτης και έμειναν εννέα. Αυτοί θα αναλάβουν με τις ευλογίες του Ερασιτέχνη τα ηνία του συλλόγου, καθώς προτιμήθηκε η πρότασή τους από αυτήν που κατέθεσε ο Μιχάλης Λελεδάκης. Ένα σημείο αναφοράς είναι πως η απόφαση του Ερασιτέχνη πάρθηκε με πλειοψηφία των μελών του και τη δημόσια υποστήριξη του προέδρου Γιάννη Δανδάλη που όμως δεν ήταν ομόφωνη και αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος που οι επιχειρηματίες δεν θέλησαν να μιλήσουν δημόσια στη συνέλευση, ενοχλημένοι από τις αντιδράσεις, μέρους έστω, του ΔΣ του Ερασιτέχνη. Ένα άλλο σημείο έχει να κάνει με τους λόγους της ξαφνικής απόσυρσης του Παπακαλιάτη, για τον οποίο ελέχθη πως είχε να κάνει με προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, όμως άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως διαφωνούσε με το οικονομικό σκέλος του πλάνου της «ομάδας» επενδυτών. Από εκεί και πέρα, προχώρησε και το τυπικό σκέλος της λύσης της εταιρείας, που για πρώτη φορά τα τελευταία 36 χρόνια δεν θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά θα δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλήμα της Γ Εθνικής. Εκκαθαριστές ορίστηκαν οι Μανουσάκης και Φασομυτάκης. Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του νέου προπονητή, ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία παραμένει ο Νίκος Νιόπλιας και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να προχωρήσει και επίσημα η υπόθεση.

Sportday

Στα χέρια των «9» πλέον ο ΟΦΗ Επικυρώθηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση του ΟΦΗ η λύση και η θέση της ΠΑΕ σ’ εκκαθάριση, ενώ οριστικοποιήθηκε και η συμμετοχή της ομάδας στη Γ Εθνική.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Γιάννης Δανδάλης. έδωσε το χρίσμα στην κίνηση των «7». που στην πορεία είχαν γίνει 10. αλλά χθες μειώθηκαν στους 9 καθώς ο Μανόλης Παπακαλιάτης αποχώρησε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η κίνηση έχει απευθυνθεί στον Νίκο Νιόπλια για ν’ αναλάβει αθλητικός διευθυντής. Εάν πει το «ναι», προπονητής αναμένεται να είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Goal

Η «ομάδα των 10 επιχειρηματιών» μπορεί να έχασε τον άνθρωπο που την ένωσε, τον Μανώλη Παπακαλιάχη (πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ακολουθήσει και ο Αντίπας Σηφάκης) ωστόσο πήρε το χρίσμα από το ΔΣ του Ερασιτέχνη και αναλαμβάνει να οδηγήσει διοικητικά τον σύλλογο στην επόμενη μέρα. Μάλιστα εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να υπογραφεί το σύμφωνο παραxiipnons στην «ομάδα των 9». Λίγη ώρα νωρίτερα η ΓΣ του συλλόγου είχε αποφασίσει τη διάλυση της εταιρείας και τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Η διεξαγωγή της χθεσινής Γ.Σ. αναμένεται να δρομολογήσει άμεσα εξελίξει στην ομάδα του Ηρακλείου με πρώτο μέλημα τη συμφωνία με τον Νίκο Νιόηλια. Στον Κοζανίτη τεχνικό έχει προταθεί να αναλάβει να χτίσει τον σύλλογο από το… μηδέν, με τις αρμοδιότητές του να μην περιορίζονται σε αυτές του προπονητή. Το πλάνο αυτό έχει δελεάσει τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και έτσι υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το πολυπόθητο «ναι». Στο πλευρό του θα βρίσκεται όπως και στον Ατρόμητο ο Θανάσης Κολιτσιδάκης. Τέλος αναφορικά με την αποχώρηση Παπακαλιάτη, ο ίδιος μίλησε για οικογενειακούς λόγους ωστόσο υπάρχουν πληροφορία ncos διαφώνησε σε αρκετά θέματα με τους υπόλοιπους της ομάδας των επιχειρηματιών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook