Ρεκόρ εξαετίας για την Γ.Σ.!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ποσοστό που πλησιάζει το 70%, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας καθώς μέχρι χθες, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία, είχαν κατατεθεί σχεδόν 2 εκ. μετοχές. Ποια είναι η μοναδική περίπτωση να χρειαστεί επαναληπτική Γ.Σ.

Χθες ήταν η τελευταία ημέρα κατάθεσης μετοχών για την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αγγίζουν το 1.980.000 – αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος που έχει κατατεθεί από το καλοκαίρι της «πολυμετοχικότητας».

Αυτό σημαίνει ότι πλέον έχουν κατατεθεί τα 2 / 3 των μετοχών που απαιτούνται ώστε να παρθεί η απόφαση για την διάλυση της εταιρείας και κατά συνέπεια την πτώση στην Γ Εθνική. Το ποσοστό που αντιστοιχεί στον παραπάνω αριθμό των κατατιθεμένων μετοχών φτάνει το 70% ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι κατατέθηκαν 300.000 μετοχές περισσότερες σε σχέση με την Γενική Συνέλευση του Μαΐου.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας είναι η απόφαση για μη συμμετοχή στην Football League και η διάλυση της εταιρείας. Αποφάσεις για τις οποίες απαιτούνται τα 2 / 3 των μετοχών ενώ σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί αυτό το ποσόστο τότε θα γίνει επαναληπτική Γ.Σ. μετά από δύο ημέρες, δηλαδή στις 17 Ιουνίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook