Έπεσαν στο τραπέζι και τα πρώτα ονόματα για προπονητή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην συνάντηση του Σαββάτου έπεσαν και διάφορα ονόματα για την θέση του προπονητή εφόσον οι “7” αναλάβουν τον ΟΦΗ.

Μια σειρά από προτάσεις που ενδέχεται να απασχολήσουν τον ΟΦΗ έγιναν το Σάββατο όπου συναντήθηκε η ομάδα των Κρητικών επιχειρηματιών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δίχως να έχει γίνει καμία πρόταση και σε κανέναν, οι “7” έριξαν στο τραπέζι διάφορα ονόματα, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να μειωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, ο στόχος είναι να γίνουν αυτήν την εβδομάδα οι τελικές διαπραγματεύσεις ώστε το θέμα του προπονητή να κλείσει εντός των επόμενων ημερών προκειμένου να κλείσει αυτή η υπόθεση. Τα “θέλω” των “7” είναι να βρεθεί ένας προπονητής που θα παραμείνει στον ΟΦΗ για αρκετά χρόνια προκειμένου να καταρτιστεί ένα πλάνο σε βάθος χρόνου που θα έχει σκοπό την ανάπτυξη των ακαδημιών, την εκμετάλλευση παιδιών από το Ηράκλειο και την Κρήτη αλλά και βέβαια την δημιουργία μιας ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Αυτήν την στιγμή, ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι το Σάββατο συζητήθηκαν δύο ονόματα προπονητών που κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό και σκοπός είναι να προχωρήσουν οι συζητήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook