“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Σάββατο 6 Ιουνίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Στον ΟΦΗ βλέπουν στο πρόσωπο του Αλέξη Περογαμβράκη τον ηγέτη της επόμενης ημέρας ωστόσο η παραμονή του Ηρακλειώτη στράικερ στο ρόστερ της νέας σεζόν μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη. Δεν είναι τόσο τα δημοσιεύματα για «κλήση» από πλευράς Τζενάρο Γκατούζο. έστω και αν ο Ιταλός είναι άνεργος όσο το γεγονόε πως αρκετές ομάδες της Super League έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Live Sport

«Ξεκινάμε από το απόλυτο μηδέν. Αυτό είναι και καλό καθώς θα χτίσεις κάτι καλό όπως το ονειρεύεσαι, απαιτεί όμως πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Ευτυχώς βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι και εφόσον τους δοθεί το χρίσμα θα ξεκινήσουν για το όραμα του ΟΦΗ που έχουμε όλοι και είναι να πάει η ομάδα μπροστά. Αν υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν, θα είμαστε και πάλι κοντά στην όποια προσπάθεια». Τάδε έφη ο Δημήτρης Αποστολάκης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

ΦΩΣ

Στο πλευρό του Νίκου Τσαμπουράκη στάθηκε ο γενικός γραμματέας του ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης, μετά την παύση του ενδιαφέροντος από τον πρώτο για συμμετοχή στη νέα προσπάθεια, με καυστικά σχόλια και αιχμές για τον ρόλο του Ερασιτέχνη. Η επιστολή του πολύπειρου παράγοντα ανάφερε χαρακτηριστικά: «Διάβασα με προσοχή τα όσα αναφέρει ο αγαπητός φίλος και μεγάλος Ομιλίτης Νίκος Τσαμπουράκης και στενοχωρήθηκα με τα όσα με πίκρα αναφέρει. Έχω να του πω ότι εκ μέρους του Ερασιτέχνη, από όσο γνωρίζω, δεν υπήρξε καμία διαβολή και υστερόβουλη σκέψη και τούτο είμαι σε θέση να τον βεβαιώσω. Δεν μπορώ να μη σταθώ, γιατί θα ήταν άδικο και αντίθετο προς τον χαρακτήρα μου, και να μην του αναγνωρίσω την πολύ μεγάλη προσπάθεια, αρωγή και βοήθεια που έχει προσφέρει φέτος στον ΟΦΗ και συγκεκριμένα στο τμήμα πόλο, αλλά από ό,τι γνωρίζω και σε άλλο τμήμα. Έχω να τον παρακαλέσω, και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει, να συνεχίσει τη βοήθειάτου. Η θέση του είναι κοντά μας και κοντά στον ΟΦΗ. Έχουμε μεγάλη ανάγκη από τέτοιους φίλους, άδολους, καθα| ρούς και χωρίς υστεροβουλίες. Εγώ προ[ σωπικά θα τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί ζυμώσεις και δεν θα μου χαλάσει το χατίρι. Φίλε Νίκο, μείνε κοντά μας, σε έχουμε ανάγκη και σε ευχαριστούμε για ό,τι έχεις κάνει».
Κατά τα άλλα, σήμερα συνεδριάζουν οι «7» προκειμένου να ετοιμάσουν την ατζέντα τους ενόψει της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου. Οι εν λόγω επιχειρηματίες μάλιστα ενδέχεται να παρουσιαστούν ενισχυμένοι τις επόμενες μέρες, καθώς ο Μανώλης Κουτεντάκης σκέφτεται σοβαρά να μπει στο… παιχνίδι (ακόμα δεν έχει αποφασίσει οριστικά), ενώ δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ένας άνθρωπος με σημαντική οικονομική επιφάνεια, που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία παραγωγής αναψυκτικών…
Στο μεταξύ, αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και είπε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κυρώσεις σε ομάδες οι οποίες… πέφτουν στη Γ Εθνική: «Εγώ δεν έχω υπ’ όψιν μου κάτι τέτοιο. Βέβαια, υπάρχει μια επιτροπή που θα φέρει πρόταση για ανακατανομή των κατηγοριών. Όμως από αυτά που γνωρίζω, και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό που λέω, είναι ότι ακόμα και αν η ΕΠΟ πάρει αυτήν την απόφαση, αυτή θα ισχύσει όχι αμέσως αλλά από την επόμενη χρονιά.
Μα, δεν υπάρχουν και τα περιθώρια από πλευράς χρόνου ώστε η ΕΠΟ να αποφασίσει να τηρηθεί από φέτος. Αν υπάρξει μια τέτοια απόφαση, αυτή λαμβάνει ισχύ από την επόμενη σεζόν». Όσο για τους δύο εκπροσώπους του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, υποστήριξε: «Ο ΟΦΗ όπως και ο Εργοτέλης να επανέλθόυν εκεί που ανήκουν. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που δημιουργούν παρενέργειες σε όλο το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς βλέπουμε το φαινόμενο ότι ενώ ο νόμος λέει πως μια ΠΑΕ έπρεπε να εκκαθαριστεί μέσα σε 6 μήνες, επανέρχονταν με άλλο ΑΦΜ. Και εδώ έχει μεγάλη ευθύνη το υπουργείο Ανάπτυξης γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν δύο και τρία ΑΦΜ. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά δεν πιστεύω ότι ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης πρέπει να ανησυχούν γιατί αυτό δεν πρόκειται να ισχύσει από φέτος».
Σύμφωνα με φήμες και δημοσιεύματα από την Κρήτη, ο Τζενάρο Γκατούζο επικοινώνησε με τον Αχιλλέα Περογαμβράκη και του ζήτησε να… περιμένει για να συνεργαστούν τη νέα χρονιά. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει «κλείσει» προς το παρόν σε κάποια ομάδα…
Πρόταση από τη Λέφσκι Σόφιας εξετάζει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook