“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 27 Μαΐου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Με ανακοίνωση που φέρει τnv υπογραφή όλων των συνδέσμων του ΟΦΗ, οι οργανωμένοι τάχθηκαν υπέρ τns συμμετοχής στη Γ Εθνική και ως εκ τούτου τns εκκαθάρισης ξεκαθαρίζοντας ότι στηρίζουν την κίνηση των «7». Αναλυτικά: «Ο μόνοε δρόμος για την αναγέννηση είναι η Γ Εθνική. Να προχωρήσει σε εκκαθάριση και, καθαρή πλέον από τα βάρη του παρελθόντα, να βαδίσει απρόσκοπτα στην αναγέννησή της. Επισημαίνουμε ότι αυτό, με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, ισχύει για τελευταία φορά φέτος. Η μόνη επίσημη σοβαρή πρόταση στον Ερασιτέχνη είναι της κίνησης των “7”, ανθρώπων Κρητικών, επιφανών επιχειρηματιών, που βγήκαν μπροστά με ονοματεπώνυμα και νούμερα και έδωσαν ελπίδα στον κόσμο. Πρόσωπα άφθαρτα, με οικονομική επιφάνεια, που ελπίζουμε ότι με σωστή οργάνωση θα καταφέρουν να βγάλουν από τη μιζέρια την πολυαγαπημένη μας ομάδα. Στηρίζουμε αυτήν την κίνηση και είμαστε στη διάθεσή τους όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Απαιτούμε τα ηνία να πάνε σε πρόσωπα ή πρόσωπο που θα είναι αφεντικά/αφεντικό και όχι διαχειριστή, από διαχειριστή μπουχτίσαμε και όλοι όσοι το προσπάθησαν απέτυχαν.
ΥΓ.: Στηρίζουμε το ΔΣ του Ερασιτέχνη, γιατί πιστεύουμε ότι θα κάνει ότι είναι καλύτερο για το μέλλον Tns ομάδας μας και θα αξιολογήσει σωστά τις όποιες προτάσεις του κατατεθούν».

Sportday

Οταν στον ΟΦΗ λένε ότι θέλουν να βαδίσουν στα χνάρια της ΑΕΚ δεν εννοούν μόνο ως προς τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τη λύση-εκκαθάριση της ΠΑΕ. αλλά και σε αγωνιστικά θέματα, θέλουν, όπως διαδίδει η πλευρά των επιχειρηματιών που σκοπεύει ν’ αναλάβει τα ηνία. ένα προποI νητή όχι μόνον για τη Γ Εθνική, αλλά και για μετά.

ΦΩΣ

Πάνω σε πλάνο τριετίας, τόσο όσο πιστεύουν ότι θα χρειαστεί για να επιστρέψει ο ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία, εργάζονται οι επτά επιχειρηματίες και οι συνεργάτες τους προκειμένου να έχουν έτοιμες λύσεις όταν αναλάβουν να Τρέξουν Την ομάδα μετά και τη γενική συνέλευση της 15ης Ιουλίου. Μπορεί εκείνο που τους απασχολεί στην παρούσα φάση να είναι η οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, όμως εξίσου σημαντικό θεωρείται και το κομμάτι Των ακαδημιών και η αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων τόσο στο ροη&ητικό όσο και στο κυρίως γήπεδο. Και βέβαια θεωρβίΤαι δεδομένη η ανάγκη να τρέξουν και κάποια αγωνιστικά θέματα, αρχής γενομένης από Τη συγκρότηση Της ομάδας που θα αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα (προπονητής και παίκτες). Οι επτά επιχειρηματίες έχουν συνεχείς συναντήσεις με τους ανθρώπους τους ώστε να είναι έτοιμοι ακόμη και την επομένη της γενικής συνέλευσης να αναλάβουν δράση, καθώς ήδη έχει χαθεί αρκετός χρόνος για την επόμενη χρονιά.
Την ίδια στιγμή παραμένει άγνωστο αν τελικά προκύψει ενδιαφέρον από άλλη πλευρά, καθώς ο Νίκος Μαχλάς έχει παραδεχθεί ότι έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει εγγυητική ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στη γενική συνέλευση που θα ακολουθήσει, εντούτοις δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχει πρόθεση να την καταθέσει. Εκείνο πάντως που ήταν δεδομένο από την πρώτη στιγμή ήταν ότι δεν υπάρχει πρόθεση κοινής πορείας αν Τελικά κατατεθεί η εγγυητική, αφού η καθεμιά πλευρά θέλει να λειτουργήσει με βάση το δικό της σκεπτικό και πλάνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook