Τα επόμενα βήματα μέχρι την “μετάβαση” στην αλλαγή σελίδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την διεξαγωγή της χθεσινής, πλέον, Γ.Σ. το Gentikoule αναλύει τα επόμενα βήματα – μέχρι και την μετάβαση στην οριστική αλλαγή σελίδας του ΟΦΗ.

Η διοίκηση που προέκυψε είναι ουσιαστικά μια διοίκηση που έχει ημερομηνία αρχής και λήξης. Η θητεία της ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί μόλις διεξαχθεί η δεύτερη Γ.Σ.. H oποία Γ.Σ. θα πρέπει να διεξαχθεί, ρητά και βάσει νόμου, μέσα σε 20 ημέρες από την ημερομηνία δημοσιοποίησης της χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η συγκεκριμένη ημέρα. Για να γνωρίζει ο κόσμος, και αυτή είναι η σημαντική δουλειά της νυν διοίκησης, η Γ.Σ. δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα ούτε μια… ώρα! Κατά συνέπεια, ακόμα και την Τρίτη θα πρέπει η ΠΑΕ να προχωρήσει στην ανακοίνωση της Γ.Σ. ώστε να μην χαθεί καθόλου χρόνος.

Μόλις φτάσουμε στην δεύτερη Γ.Σ. θα πρέπει να μπουν δύο θέματα: Το ένα θα είναι η μη συμμετοχή της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία (Football League) και το άλλο η λύση και εκκαθάριση της εταίριας σύμφωνα με το αρ. 111 του Ν. 2725/1999 ενώ παράλληλα θα υπάρξει εκλογή εκκαθαριστών με απόφαση της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην συνέχεια και από την στιγμή που στο Υπουργείο Εμπορίου θα κατατεθεί το έγγραφο με το οποίο θα δηλώνεται η μη συμμετοχή της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία και αυτομάτως η ΠΑΕ παύει να υφίσταται ως εταιρία με τον Ερασιτέχνη να είναι εκείνος που αναλαμβάνει τα ηνία και παράλληλα θα προχωρήσει στην παράδοση του ελέγχου του ποδοσφαιρικού τμήματος στους ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook