Τι ΔΕΝ είπε ο Νίκος Μαχλάς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μαχλάς πήρε την απόφαση που έπρεπε να πάρει εδώ και λίγες εβδομάδες. Ή τουλάχιστον από την ημέρα που δεν βγήκαν τα δελτία των εννέα ποδοσφαιριστών. Όμως, χθες έπρεπε να το πάει ακόμα παραπέρα.

Ορθώς ο Μαχλάς πήρε την ομάδα και έφυγε από το πρωτάθλημα τους όμως σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να μείνει εκεί. Οι, πράγματι, σοβαρές καταγγελίες που έκανε χθες το πρωί με τα τηλεφωνήματα του Μποροβήλου προς εκείνον ήταν μόνο η αρχή για όσα (παραπάνω) έπρεπε να πει ο πρόεδρος του ΟΦΗ. Δεν είναι δυνατόν να φτάνει ο ΟΦΗ στο σημείο της διάλυσης, να αποχωρεί από το πρωτάθλημα και να μην… κουνιέται φύλλο. Ο Μαχλάς έπρεπε χθες να το προχωρήσει ακόμα παραπάνω και να πει πολλά περισσότερα. Γιατί υπενθυμίζουμε και μια ανακοίνωση της ΠΑΕ πριν από ένα 20ημερο περίπου όταν υπόσχονταν… καταγγελίες για τις ομάδες που παράτυπα έκαναν μεταγραφές τον περασμένο Γενάρη.

Ο ΟΦΗ αποχωρεί και όσο και να φώναξε χθες ο Μαχλάς, δεν είναι κάτι που από μόνο του μπορεί να κάνει την διαφορά. Χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ έπρεπε να προχωρήσει σε πολύ μεγαλύτερες καταγγελίες και όχι να μείνει στην επιφανειακή καταγραφή των γεγονότων…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook