Οι τυφλοί είδαν και οι μουγγοί μίλησαν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή έχουν ακουστεί πολλά για την απόφαση της τιμωρίας οφείλουμε να πούμε κάποια πράγματα.

Από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι και χθες που ανακοινώθηκε η απόφαση για την τιμωρία της έδρας του ΟΦΗ, ακούστηκαν αλλά γράφτηκαν ακόμα περισσότερα. Πολλοί δε είχαν βγάλει το πόρισμα και έκαναν λόγο για “κλείσμο” του “Γεντί Κουλέ” και διάφορα άλλα γραφικά ενώ το βράδυ της Κυριακής, στην “Αθλητική Κυριακή” όπου ήταν καλεσμένος ο Μαχλάς είχε… βγει και η απόφαση που έκανε λόγο για βαριά “καμπάνα” του ΟΦΗ.

Χθες ο ΟΦΗ βρέθηκε εν μέσω τετελεσμένων γεγονότων με την σκλήρη έκθεση της Αστυνομίας που ουσιαστικά “έθαβε” τον ΟΦΗ. Ωστόσο, ο ΟΦΗ κατάφερε να αποδείξει, γιατί δυστυχώς φτάσαμε στην εποχή την οποία εξουσιάζουν τα non paper και η πληροφόρηση εκ των έσω.

Και η απόφαση της τιμωρίας απέδειξε ότι η υπερασπιτική γραμμή που τήρησε ο Μανώλης Φωτάκης έπιασε τόπο και ΑΠΕΔΕΙΞΕ – το γράφουμε με κεφαλαία γιατί μας διαβάζουν καλοί συνάδελφοι και στην Αθήνα – ότι ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να αμαυρώσει την συνολική παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ απέδειξε στην πράξη ότι την “αθώωση” του ΟΦΗ, γιατί και έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η χθεσινή απόφαση (υπάρχει και η έφεση) πείθοντας την Πειθαρχική Επιτροπή ότι όλα όσα βγήκαν στην φορά ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ, ώστε να περάσει στους οπαδούς του, του Παναθηναϊκού και τίποτα περισσότερο.

Ο τίτλος του κειμένου πάει προς εκείνους που κάνουν τα “στραβά μάτια” όταν τους συμφέρει και που υποχρεώνονται εκ των συνθηκών να το παίξουν αντικειμενικοί και ότι θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook