Ας τελειώσει εδώ το παραμύθι…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ σκόνη, στα όρια της λάσπης, έπεσε τα τελευταία 24ωρα για ότι συνέβη στο «Γεντί Κουλέ» και καλό είναι να τελειώσει εδώ η λάσπη.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει αποδείξει το ήθος του και το ποιον του. Δεν έχει ανάγκη από κανέναν «μάρτυρα υπεράσπισης» και εμείς δεν θα παίξουμε αυτόν τον ρόλο. Άλλωστε, το να σχολιάζουμε και να υπερασπιζόμαστε εμείς τον κόσμο του ΟΦΗ, είμαστε πολύ «μικροί» για να το κάνουμε. Όμως επειδή κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η «λάσπη» που πέφτει τα τελευταία 24ωρα καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Ναι, την Κυριακή ότι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα είναι κατακριτέο και δεν το συζητάμε. Μια ανθρώπινη ζωή δεν μπήκε ποτέ σε διαπραγμάτευση και ούτε πρόκειται να πει. Αλλά αυτό το γεγονός από μόνο του έχει τεράστια διαφορά από το να καταδικάζεται ολόκληρος ο κόσμος του ΟΦΗ για ένα μεμονωμένο περιστατικό είναι τουλάχιστον αλητεία. Το να βγαίνουν οι αντικειμενικοί και να κράζουν όλους τους υπόλοιπους είναι τουλάχιστον υποκρισία όταν για τα του οίκου τους δεν αναφέρουν ούτε… λέξη!

Όλοι ασχολούνται με την παρουσία της Αστυνομίας και το τι ρόλο έπαιξε την Κυριακή. Κανένας όμως δεν ασχολήθηκε με την παρουσία του κόσμου. Ότι ο κόσμος ήταν άψογος και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα. Όπως επίσης ότι δεν είναι τυχαίο πως στα ΤΕΣΣΕΡΑ παιχνίδια που προηγήθηκαν μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού δεν συνέβη το παραμικρό.

Και τότε δεν ήταν πρόεδρος ο Αλαφούζος; Και τότε δεν υπήρχαν «ιστορίες» που δημιουργούσαν ακόμα μεγαλύτερη αντιπαλότητα. Ούτε τότε δεν συνέβη το παραμικρό και μάλιστα χωρίς την παρουσία τόσο ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ας σταματήσουν εδώ τα παραμύθια και ας κοιτάξουν λίγο τους εαυτούς τους, όλοι εκείνοι οι (και καλά) αντικειμενικοί και ας αφήσουν τον κόσμο του ΟΦΗ μέσα στην στενοχώρια και την πίκρα που ζει τους τελευταίους μήνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook