Οι “επιστήμονες” διδάσκουν ήθος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βλέπει όλους τους “παπαγάλους” να δίνουν επικές διαστάσεις σε ένα κατακριτέο γεγονός και την ίδια ώρα ξεχνούν όλοι το δικό τους ήθος.

Το περιστατικό με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου είναι κατακριτέο αλλά μέχρι εκεί. Όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ το καταδικάζουν αλλά μέχρι εκεί. Το να αμαυρώνεται η εικόνα 7.000 φιλάθλων από ένα μεμονωμένο περιστατικό είναι το λιγότερο “αλήτικο”. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με τους “παπαγάλους” να παίρνουν γραμμή για το τι θα πουν και πως θα το παρουσιάσουν. Το ότι δεν συνέβη τίποτα κατά την διάρκεια του αγώνα απλά το προσπερνούν ορισμένοι.

Αλλά αυτό που προκαλεί περισσότερο από κάθε τι άλλο, είναι οι… επιθέσεις ήθους που κάνουν οι επιστήμονες (του είδους) της βίας. Ναι, ξέρετε. Εκείνοι που τα έχωναν στον Γκατούζο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και μόλις ο Ιταλός τους κοίταξε το έβαλαν στα πόδια σαν τους… “λαγούς”. Εκείνοι που έβριζαν χυδαία τον Γιάννη Φασομυτάκη στο παιχνίδι του 2013 και μόλις τον είδαν, το έβαλαν επίσης στα πόδια.

fasomitakis

Εκείνοι που χτυπούσαν, σαν… αληθινοί άντρες, τον Ευθυμιάδη στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Όλοι εκείνοι που πάντα με την προστασία των διοικήσεων τους είναι μπροστά και προσβάλουν ακόμα και τη νοημοσύνη μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook