Επιστολή προς (ντεμέκ) αντικειμενικούς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον Παναθηναϊκό έλεγαν, για να ρίξουν τους τόνους, “καλά ο Αλαφούζος σας φταίει και τα βάζετε μαζί του;”. Εμείς δίνουμε τις απαντήσεις μας.

ΟΧΙ, δεν φταίει ο Αλαφούζος για τα προβλήματα του ΟΦΗ.

ΟΧΙ, δεν φταίει ο Αλαφούζος γιατί απλά εκείνος δεν διοίκησε ποτέ τον ΟΦΗ.

ΟΧΙ, δεν φταίει ο Αλαφούζος για το σημείο στο οποίο έφτασε η ομάδα και κανένας δεν μπορεί να του προσάψει τα δικά μας προβλήματα.

ΑΛΛΑ: Όταν ο ΟΦΗ βρίσκεται κυνηγημένος από όλους, ο Αλαφούζος τι δουλειά έχει να κυνηγάει τον ΟΦΗ; Στέλνει δικηγόρο στο Ηράκλειο πριν από ένα μήνα για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ κατά της Σούπερ Λιγκ, στέλνει δικηγόρο και πριν από λίγες ημέρες, χωρίς κανέναν λόγο, και προκαλεί εντυπώσεις. “Μα, με όλους τα ίδια θα έκανε” λένε στον Παναθηναϊκό και οι (και καλά) αντικειμενικοί βρίσκουν πάτημα για να λένε τα δικά τους. Αντικειμενικοί και καλά δηλαδή, γιατί ο ένας είναι κολλητός του άλλου, ο άλλος απλά δεν είναι ΟΦΗ και υποστηρίζει άλλη ομάδα οπότε εκείνος τα χώνει του Μαρινάκη και ξεχνάει τον Αλαφούζο – γιατί αν ήταν ΟΦΗ θα έκραζε τον Αλαφούζο (αλλά είπαμε δεν είναι ΟΦΗ, αλλά είναι , και καλά, αντικειμενικός) και όχι τον Μαρινάκη. Και πάει λέγοντας.

Όταν όμως βλέπεις κάποιον και σε κυνηγάει με λύσσα, τα κάνει πλακάκια με τον Οικονομάκη, μετά κωλοτουμπάρει και από εκεί που κυνηγούσε τον Πανιώνιο του δίνει και δανεικό, που ακόμα δεν γνωρίζουμε πως πήρε αδειοδότηση ενώ την ίδια ώρα το παίζει βασιλιάς της νομιμότητας, τότε απλά δεν μπορείς να ασχολείσαι με τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης ο Αλαφούζος δεν είναι το πρόβλημα του ΟΦΗ. Όμως είναι εκείνος που ασχολείται μαζί του βγάζοντας ένα μίσος που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει. Και μιλάμε από όλο τον κόσμο του ΟΦΗ, όχι μόνο από τους θερμόαιμους. Αλλά και από τους (αληθινά) αντικειμενικούς…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook