Ακόμα και με τα 18χρονα θα μας φοβάστε…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μένος, χολή και τεράστιο κόμπλεξ βγάζουν τα οπαδικά σάιτ του Παναθηναϊκού νομίζοντας ότι είναι άλλες εποχές, παλιότερες, που θα περνούσε από εδώ σαν τον κύριο!

Ένα απίστευτο κόμπλεξ κατωτερότητας βγαίνει από τα οπαδικά σάιτ του Παναθηναϊκού, γράφοντας – πάντα ΑΝΩΝΥΜΑ γιατί δεν έχουν ποτέ το θάρρος της γνώμης τους οι “παπαγάλοι” και χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις νομίζουν ότι μπορούν να παραπλανήσουν τον κόσμο.

komplex

Ξεχνώντας οι ίδιοι, επειδή έτσι τους συμφέρει, το τι συνέβη τα τελευταία τρία χρόνια στην Λεωφόρο όπου ο πάγκος του ΟΦΗ μόνο σφαλιάρες δεν έτρωγε, γιατί οι επιστήμονες της βίας – με την ανοχή της διοίκησης του Παναθηναϊκού, έφταναν να είναι σε απόσταση αναπνοής από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας. Το ότι πολώθηκε το κλίμα από τα προκλητικά ρεπορτάζ τους, δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλους εκείνους που γνώριζαν ότι θα ήταν υπέρ τους ότι “στραβό” συνέβαινε. Μόνο που ο κόσμος του ΟΦΗ δεν τους έκανε την χάρη όπως οι ίδιοι θα περίμεναν με αποτέλεσμα να μείνουν με την χαρά (αν και μάλλον είναι πάντα ανικανοποίητοι και στερημένοι).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook