Ο Νίκος Τσαμπουράκης δεξιώθηκε τα τμήματα πόλο του ΟΦΗ (photos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια σπουδαία βραδιά με άρωμα ΟΦΗ, αλλά αυτή τη φορά όχι για το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, αλλά για το τμήμα πόλο του συλλόγου, που αγωνίζεται στην Α2 πόλο και αποτελεί μια σταθερή δύναμη εδώ και χρόνια στην κατηγορία, αλλά και στην ελληνική υδατοσφαίριση, πρόσφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης. Παρόντες στο τραπέζι ήταν ακόμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και οι Γιώργος Βλαχάκης, Μανώλης Βασιλάκης.

Σε μια κίνηση εκτίμησης για τα όσα έχουν προσφέρει στο σύλλογο, οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ αθλητές του τμήματος πόλο του ΟΦΗ, ο Νίκος Τσαμπουράκης, που υπήρξε και αυτός Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ (ακαδημία ΟΦΗ, ερασιτέχνης ΟΦΗ, ΟΦΗ’ 94 ) παρέθεσε το βράδυ της Παρασκευής στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα, δείπνο σε όλο τον υγρό στίβο του ΟΦΗ (αθλητές, τεχνικό επιτελείο, εφόρους τμημάτων).

Στην ανδρική ομάδα, στην νεοσύστατη γυναικεία ομάδα, αλλά και στα τμήματα υποδομής του τμήματος πόλο του ΟΦΗ (συνολικά περίπου 80 άτομα). Οι αθλητές του τμήματος πόλο του ΟΦΗ εκτιμώντας την κίνηση αυτή του Νίκου Τσαμπουράκη, του πρόσφεραν μια μπάλα πόλο με τις υπογραφές όλων των παικτών, αλλά και ένα σκουφάκι.

Οι άνθρωποι του τμήματος πόλο του ΟΦΗ έλεγαν ότι ΠΟΤΕ ο υγρός στίβος του ΟΦΗ δεν έτυχε ανάλογης εκτίμησης, απο την κίνηση αυτή που έκανε ο Νίκος Τσαμπουράκης, στον οποίο κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε ευθεία πρόταση απο τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτη Σπυριδάκη, αλλά και απο τον έφορο πόλο του ΟΦΗ Μιχ. Σπαγουλάκη να μετονομαστεί το πόλο του ΟΦΗ σε «Τσαμπουράκης ΟΦΗ Πόλο ή Ασφάλειες Κρήτη ΟΦΗ Πόλο), κάτι για το οποίο θα συναποφασίσουν μελλοντικά οι δυο πλευρές.

Να σημειωθεί ότι στο δείπνο που παρέθεσε ο Νίκος Τσαμπουράκης στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης (ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί), το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Βλαχάκης και ο λογιστής της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλης Βασιλάκης.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με …πολύ ΟΦΗ σε κάθε συζήτηση και δραστηριότητα, ενώ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ο ενωτικός ρόλος του Νίκου Τσαμπουράκη, σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook