Αχ αυτό το γκολ στο 94′ τι ζημιά έχει κάνει…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια “χάρτινη” ιστορία στήνεται με τέτοιον τρόπο ώστε ο Αλαφούζος να διαρρέει – και η “φαιδρότητα” να ακολουθεί – ότι θα διεκδικήσει στα “χαρτιά” το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ο ΟΦΗ πέρασε από την Λεωφόρο αλλά από ότι φαίνεται στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ξεχάσει το γκολ του Μακρή στο 94′. Και έναν μήνα μετά, έρχονται τα διάφορα – εξ Αλαφούζου – “παπαγαλάκια” να διατυμπανίζουν και να διαρρέουν την είδηση ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να διεκδικήσει τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τώρα πως, που, γιατί – αυτά είναι ερωτήματα που δεν πρόκειται να απαντηθούν ποτέ.

Και η πλάκα είναι ότι την ίδια ώρα που ο Αλαφούζος νομίζει ότι ο ΟΦΗ είναι καμία ομάδα της σειράς, έρχονται στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα του ισολογισμού που δείχνουν ότι η ομάδα του έχει χρέη ύψους 41 εκ. ευρώ (!!) ενώ την σαιζόν 2013 – 2014 είχε ζημιές ύψους 4,5 εκ! Εκείνοι που… τα δίνουν όλα, που δεν χρωστούν πουθενά – αλλά έχουν χρέη ύψους 41 εκ. ευρώ – τολμούν να μιλήσουν για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook