Για ψαχτείτε εκεί στην Ξάνθη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το κόμπλεξ κατωτερότητας μιας μικρής και επαρχιακής ομάδας βγήκε ξανά στην επιφάνεια ξεχνώντας όσα συνέβησαν τον περασμένο Απρίλη.

Οι οργανωμένοι του ταξί και του mini bus έβγαλαν ανακοίνωση και χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις – πολύ απλά γιατί υπάρχει κόμπλεξ κατωτερότητας αλλά μάλλον θα πρέπει να κοιτάξουν στο… σπίτι τους για το τι ακριβώς συμβαίνει με την Ξάνθη και τον ΟΦΗ. Γιατί η Ξάνθη ήταν εκείνη που ψαχνόταν δεξιά και αριστερά προκειμένου να “δέσει” το ματς της τελευταίας αγωνιστικής ενώ δεν χρειάζεται να ξεχάσουμε και την διαιτησία του Δασκαλόπουλου που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να κάτσει “διπλό” το ματς.Τώρα το ότι ασχολούνται με τον ΟΦΗ, απλά το κάνουν γιατί 10 είναι όλοι και όλοι, 10 θα παραμείνουν… Τι να πεις!

Για να μην πούμε ότι είναι αποδεδειγμένο πως πρόκειται για την πιο καθαρή ομάδα της Σούπερ Λιγκ αφού μετά την σφαγή της 10ετίας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης… έτρεξε να βγάλει ανακοίνωση με την οποία καταδίκαζε την διαιτησία του Λαμπρόπουλου. Μιλάμε για τέτοιο… ήθος!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook