Εμφάνιση ψυχολογίας του “Μόνια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Μονιάκης κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ότι καλύτερο – πρώτα για τον ίδιο και μετά για τον ΟΦΗ.

Ο 26χρονος μπακ πήρε φανέλα βασικού μετά τον τραυματισμό του Κάρλος Μιλιάζες και όχι μόνο απέδειξε ότι αποτελεί βασικό στέλεχος του ΟΦΗ αλλά και ότι ο ίδιος έχει δυνατότητες. Η παρουσία του Πορτογάλου μπακ δεν άφηνε περιθώρια στον Μονιάκη αλλά η εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Ατρόμητο είναι ότι καλύτερο για εκείνον εν όψει της συνέχειας. Τόσο της μετέπεια πορείας του ΟΦΗ, όσο και του ίδιου που είναι παίκτης ψυχολογίας και αξίζει να στηριχθεί αρκετά. Όπως και κόντρα στον Ατρόμητο, πείσμωσε αρκετά μετά το λάθος που έκανε και αναδείχθηκε σε καταλύτη για να έρθει η νίκη. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, κράτησε την θέση του απέναντι στους επικίνδυνους επιθετικογενείς παίκτες του Ατρομήτου που έβγαιναν από τα αριστερά και είναι δεδομένο πως τέτοιες εμφανίσεις τον βοηθούν αρκετά για να πάρει τα πάνω του.

Ο Μονιάκης ήταν απελευθερωμένος μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κάτι που φαινόταν και στην συμπεριφορά του έξω από το γήπεδο όταν τον συναντούσαν φίλοι του για να του δώσουν συγχαρητήρια για την απόδοση του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook