Η ΕΕΑ δικαίωσε ηθικά τον ΟΦΗ αλλά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΕΑ για τις ενημερότητες του ΟΦΗ μπορεί να δικαιώνει τον σύλλογο και τους ανθρώπους του όμως όλα όσα έγιναν αποτελούν και ένα σημάδι για το μέλλον.

Το ότι υποβιβάζονται φέτος τέσσερις ομάδες έχει κάνει φαίνεται ορισμένους να χάνουν τον ύπνο τους. Και ο λόγος είναι η μέτρια έως κακή ποιότητα που έχουν οι ομάδες τους με αποτέλεσμα οι παράγοντες που τις εκπροσωπούν να υποπίπτουν σε ολέθρια σφάλματα.

Ο ΟΦΗ βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη κατά της “λάσπης” στην οποία έπεσε καθ’ όλη την διάρκεια του προηγούμενου 20ημερου όμως όλα όσα συνέβησαν πρέπει να κρατούν τους ανθρώπους του σε πλήρη επαγρύπνηση. Κάτι που φαίνεται ότι συμβαίνει γιατί ο ΟΦΗ έλυσε ένα θέμα που αιωρούνταν και άφησε να “μιλήσουν” οι ανακοινώσεις αντί για εκείνον. Και το σημαντικότερο είναι ότι αποδείχθηκε περίτρανα πως ο ΟΦΗ δεν είχε καμία σχέση με την τροπολογία – όπως διέδιδαν οι κύκλοι του Αλαφούζου.

Το ότι κερδήθηκε μια μάχη – και μάλιστα σε επικοινωνιακό επίπεδο – σημαίνει πολλά όμως δείχνει ότι ο πόλεμος θα είναι ακόμα πιο σκληρός…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook