Η δήλωση περί πίεσης που πέρασε στα “ψιλά”…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην συνέντευξη τύπου της Δευτέρας, ο Γκατούζο έκανε μια αναφορά στο ότι κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν την πίεση του κόσμου. Κάτι που πέρασε στα “ψιλά” παρά την ειλικρίνεια του Ιταλού.

Σε σχετική ερώτηση που έγινε στον προπονητή του ΟΦΗ ζητώντας του να απαντήσει στο ερώτημα “γιατί ο ΟΦΗ μπήκε νωθρά στο παιχνίδι”, εκείνος απάντησε: “Yπάρχει ένα θέμα αυτοπεποίθησης στο γήπεδο με την καταπληκτική ατμόσφαιρα και θεωρώ ότι οι νέοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν αυτό το κλίμα που δημιουργείται”. Δηλαδή, ο Γκατούζο είπε με άλλα λόγια ότι “ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν άντεξαν στην πίεση του κόσμου”.

Και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να λυθεί γιατί όταν υπάρχουν 6.500 κόσμος που δίνει και την ψυχή του για να στηρίξει την ομάδα, τότε δεν πρέπει να υπάρχει πίεση και άγχος αλλά δύναμη που σου δίνει… φτερά στα πόδια! Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μάθει να ζει υπό την πίεση της εξέδρας, όμως όταν αγωνίζεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και με βαριά φανέλα τότε μαθαίνεις να αφομοιώνεις την πίεση και να την μετατρέπεις σε πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook