Υπογράφει στην Λέστερ με 5 εκ. ευρώ ο Εντόι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θυμάστε τον Εντόι που μέσα σε λίγα λεπτά κατέβηκε από το λεωφορείο του ΟΦΗ για να μην παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό; Αυτός ο παίκτης κλείνει στην Λέστερ έναντι του ποσού των 5 εκ. ευρώ!

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός είχε αποκτηθεί – έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονταν στον ΟΦΗ – ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ωστόσο η παρουσία του στην ομάδα είχε διάρκεια τριών μηνών. Ο Εντόι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ μέχρι τα Χριστούγεννα του 2008 και θα μείνει στην ιστορία για το απίστευτο περιστατικό – όταν και υποχρεώθηκε να κατέβει από το λεωφορείο προκειμένου να μην αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όπως χάθηκε από το λεωφορείο, έτσι ξαφνικά χάθηκε και από τον ΟΦΗ αφού η τότε διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη δίχως να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της μετακίνησης του στην Δανία. Ο Εντόι αγωνίστηκε στην Κοπεγχάγη όπου έκανε σπουδαίο όνομα ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στην Ρωσία και τη Ντιναμό Μόσχας ενώ τώρα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Αφρικανός επιθετικός πρόκειται να μετακομίσει στην Αγγλία και την Λέστερ έναντι του ποσού των 5 εκ. ευρώ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook