Αστυνομική αυθαιρεσία για ένα καπνογόνο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο γνωστός από παλαιότερα περιστατικά και αδικαιολόγητος εν πολλοίς (στην ίδια πόλη ζούμε) υπερβάλλων ζήλος της Αστυνομίας Ηρακλείου αντί να κατευνάζει τα πνεύματα, τα οξύνει προκαλώντας το κοινό (και όχι μόνο οπαδικό ) αίσθημα. Κάντε κράτει κύριε, η τάξη στα γήπεδα δεν απειλείται από το άναμμα ενός (αθώου εφόσον δεν πετάχτει στον αγωνιστικό χώρο) καπνογόνου.

Και επειδή η γνωστή τυπολατρία κάνει την εμφάνιση της ΜΟΝΟ στο Ηράκλειο, χθες το βράδυ η Α.Δ. Ηρακλείου προχώρησε σε μια σύλληψη οπαδού επειδή… “συνελήφθη” να ανάβει ένα καπνογόνο στο “Γεντί Κουλέ”!

Για να μην αναφερθούμε στα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας του αγώνα του Σαββάτου όταν και νόμιζε κάποιος ότι ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε την… Μπαρτσελόνα και όχι τον Παναιτωλικό. Με διπλές ζώνες ασφαλείας και με τέτοιον τρόπο που… απαγορεύεται στους φίλους του ΟΦΗ να χειροκροτήσουν την αποστολή της ομάδας.

Ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια στο “Γεντί Κουλέ” δεν έχει συμβεί το παραμικρό με τον κόσμο του ΟΦΗ να παίρνει τα εύσημα για την συμπεριφορά του από όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Πολύ περισσότερο σε παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον και σε ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό όχι μόνο δεν συνέβη το παραμικρό αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν να λένε για την ατμόσφαιρα του κόσμου που βρισκόταν στο “Γεντί Κουλέ”. Ως πότε θα σταματήσει να αντιμετωπίζεται ο κόσμος του ΟΦΗ ως τρομοκράτης;;;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook