Στην Ρωσία ο Βόβορας…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, ακολούθησε τον Πεδουλάκη στην Ούνιξ Καζάν.

Στο πρόσωπο του Γιώργου Βόβορα, που πέρασε από τον πάγκο του ΟΦΗ την σεζόν 2009-10, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει βρει τον συνεργάτη που μπορεί να εμπιστευτεί και να τον βοηθήσει να υλοποιήσει το όποιο πλάνο και στόχο θέτει.

Μετά το Ρέθυμνο, τον ΠΑΟΚ, το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό, οι δύο τεχνικοί θα συνεργαστούν και στη νέα μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά τους και δεν είναι άλλη από την Ούνιξ Καζάν.

Ο κόουτς Βόβορας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την συνεργασία με τον άνθρωπο και προπονητή, Πεδουλάκη.
“Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ειλικρινή, που ξέρει να αναγνωρίζει σε όλα τα επίπεδα και πάνω στη δουλειά του είναι τελειομανής. Ως προσωπικότητα νομίζω τον χαρακτηρίζει η επιμονή που δείχνει στις λεπτομέρειες γιατί πιστεύει ότι μόνο μέσα από εκεί μπορεί να έρθει η επιτυχία σε όλα τα επίπεδα μιας ομάδας.

Για εμένα είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε. Με την ίδια εμπιστοσύνη με περιέβαλε και τώρα στην νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας. Από την πλευρά μου μέσα από την καθημερινή δουλειά μου μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του και να είμαι ο απόλυτος σύμμαχός του στην προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη των στόχων”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook