Περίεργα πράγματα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες με διάφορες αναφορές που αφορούν τον ΟΦΗ και οι οποίες δημιουργούν ερωτηματικά.

Διάφορα σχόλια που χαρακτηρίζονται από προσβλητικά και αβάσιμα έως … μηνύσιμα, έχουν κάνει τις αναφορές τους σε μερίδα του αθλητικού τύπου. Σχόλια που είναι βεβαίως ανώνυμα και τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Βέβαια, από διάφορα σχόλια 10 και 20 λέξεων – πάντα ανώνυμα – κανένας δεν μπορεί να πλήττει τις υπολύψεις ανθρώπων που έχουν δείξει τον χαρακτήρα τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση δεν είναι για εκείνους που τα αναφέρουν – αλλά για εκείνους που τα διαδίδουν από το Ηράκλειο. Γιατί οι… περίεργες φωνές που ακούγονται από την πόλη μας μέχρι και την Αθήνα είναι εκείνες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Εκείνες που επιθυμούν να αποδομήσουν τον σύλλογο και να τον μετατρέψουν σε περιοδεύωντα θίασο… Και επειδή δεν βρίσκουν “πατήματα” στο Ηράκλειο, ψάχνουν να βρουν στηρίγματα στην Αθήνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook