Παραμένει στο Ηράκλειο και… χωρίς ομάδα ο Ζόρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μαρκ Ζόρο συνεχίζει να κάνει τις διακοπές του στο Ηράκλειο, δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και υπάρχει ένα… ολόκληρο παρασκήνιο γύρω από την θέληση του να φύγει από τον ΟΦΗ.

Ο Ιβοριανός στόπερ αποχώρησε από τον ΟΦΗ πριν από τρεις εβδομάδες ωστόσο παραμένει στην πόλη μας κάνοντας τις βόλτες του στο Ηράκλειο. Βέβαια, ήδη βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και ο Ζόρο δεν έχει βρει ομάδα στην Ελλάδα. Πριν από μια εβδομάδα ο μάνατζερ του είχε μιλήσει σε ιταλική ιστοσελίδα όπου έκανε γνωστή την επιθυμία του 31χρονου στόπερ για να επιστρέψει στην Ιταλία.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και κατά συνέπεια ο Ζόρο παραμένει στο Ηράκλειο κάνοντας τις διακοπές του. Το αν θα βρει ή όχι ομάδα, αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε όμως προς το παρόν ξέρουμε να πούμε πως στην Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί να παίξει λόγω του ιδιωτικού συμφωνητικού που έχει υπογράψει. Εκτός και αν βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει τον ΟΦΗ για να πάρει τον Ζόρο.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι υπάρχουν… ψίθυροι που αναφέρουν ότι ο Ζόρο φέρεται να είχε συμφωνήσει με ομάδα της Σούπερ Λιγκ που ήθελε να τον πάρει τζάμπα. Όμως όταν ο Αφρικανός κατάλαβε ότι δεν μπορεί να φύγει από τον ΟΦΗ έτσι ελαφρά την καρδιά, η ομάδα που τον ήθελε έκανε πίσω ενώ ο 31χρονος στόπερ θα παρέμενε στο Ηράκλειο και θα… έτρεχε μόνος του στο “Βαρδινογιάννειο”. Όταν υπογράφτηκε το ιδιωτικό συμφωνητικό για άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ο Ζόρο έφυγε από τον ΟΦΗ αλλά παρέμεινε στο Ηράκλειο κάνοντας διακοπές.

Η “καραμέλα” περί οφειλών του ΟΦΗ προς τον παίκτη, είναι κάτι που χρησιμοποιήθηκε αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία βάση καθώς ο Ζόρο έφυγε ελεύθερος και όχι με προσφυγή. Έτσι και η… ομάδα που φέρεται να τον ήθελε, έμεινε με την όρεξη και ο Ζόρο στο… ταμείο ανεργίας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook