Η επιστροφή – ρεκόρ του “Λαμπρό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήταν τέλη Γενάρη όταν ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος είχε υποστεί ρήξη χιαστών όμως για δεύτερη φορά επέστρεψε μέσα σε χρόνο ρεκόρ!

Το ημερολόγιο έδειχνε 29 Ιανουαρίου όταν ο Πατρινός μέσος του ΟΦΗ τραυματιζόταν μετά από ένα άγαρμπο μαρκάρισμα του Αραβίδη στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Λίγες ημέρες μετά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση – για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια – με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο μέρος της περιόδου.

Πέντε μήνες αργότερα, ο Λαμπρόπουλος όχι μόνο επέστρεψε στην δράση αλλά ξεκίνησε προετοιμασία δίχως να αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση. Ο 26χρονος μέσος του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς συμμετέχοντας κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση. Αν σκεφτούμε ότι έχασε πέρυσι σχεδόν ολόκληρο το πρωτάθλημα λόγω των δύο σοβαρών τραυματισμών που υπέστη, σίγουρα η επιστροφή του λογίζεται ως μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις του φετινού ΟΦΗ. Γιατί οι ικανότητες και το ταλέντο του Λαμπρόπουλου είναι κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook