Προς επιστροφή στον Διαγόρα ο Χατζηκοσμάς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η επιστροφή στην Ρόδο και στον Διαγόρα είναι αρκετά πιθανή για τον Στέργο Χατζηκοσμά.

Η περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Διαγόρα που πάντως έχει τις πιθανότητες να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή, όπως και πολλούς… σύμμαχους γι’ αυτή την περίπτωση.

Μετά την «μετακόμιση» του στην Κρήτη και τον ΟΦΗ από τον Διαγόρα, ο Χατζηκοσμάς στάθηκε άτυχος, αφού προσπαθούσε να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής.

Πριν από περίπου ένα χρόνο υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός της περασμένη αγωνιστικής περίοδο, ενώ αφέθηκε ελεύθερος από την κρητική ομάδα.

Πλέον αναζητά τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη όπου θα μπορέσει να αναγεννηθεί και να πατήσει και πάλι ξανά καλά στα πόδια του, ώστε να μπορέσει να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Μπορεί ο νεαρός μέσος θα αδημονεί να του ξαναδοθεί η δυνατότητα να αγωνιστεί και πάλι σε υψηλότερο επίπεδο, αλλά την δεδομένη στιγμή γνωρίζει ότι θα πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και ο Διαγόρας του δίνει την συγκεκριμένη δυνατότητα.

Άλλωστε αποτελεί σαν ένα δεύτερο «σπίτι» για τον Χατζηκοσμά που πέρασε αρκετά χρόνια στην οικογένεια του «γηραιού» και έχει αρκετά παιδιά στην ομάδα με τα οποία ήταν συμπαίκτες.

Βέβαια «χειροπιαστές» εξελίξεις για το θέμα θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ο Διαγόρας με τις κινήσεις και τις προθέσεις του, δείχνει ότι θέλει να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα με καλούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: proodos.net

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook