Αποτελέσματα δουλειάς μετά από χρόνια…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όντως είναι δικαιολογημένα τα παράπονα του κόσμου του ΟΦΗ για την απουσία “φρέσκων” προσώπων που θα μπουν στην “μεγάλη” ομάδα. Όμως είναι δεδομένο ότι δεν γίνεται να υπάρξουν άμεσα τα αποτελέσματα.

Η παρουσία των Γιαγκιόζη, Φαζού στην αποστολή της εθνικής νέων που θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, η… παραλίγο κλήση του Δαμιανάκη αλλά και η συνεχή παρουσία αρκετών παιδιών στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα δείχνει πως αποδίδει καρπούς η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί μετά από 1,2 χρόνια αλλά χρειάζεται να περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα. Άλλωστε, ο χρόνος δεν αγοράζεται εκτός και αν υπάρχει πακτωλός χρημάτων που τότε πωλούνται όλα μέσα σε λίγα 24ωρα.

Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής μπορεί να φανεί μέσα στα επόμενα χρόνια και η αλήθεια είναι ότι ήδη έχουν γίνει αρκετά βήματα προς τα μπροστά. Όμως χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να δούμε περισσότερους Κρητικούς στην 11αδα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook