Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κατά καιρούς βλέπουμε ωραία δημοσιεύματα που ωραία γράφονται και αφορούν το μέλλον διάφορων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Και μένουν πάντα με την όρεξη, όπως φαίνεται και στην πράξη.

Κατά καιρούς βλέπουμε να γράφουν για μαζικές αποχωρήσεις παικτών, για “διαζύγια” κτλ, κτλ, κτλ. Διαβάζουμε για παίκτες που θέλουν να φύγουν από τον ΟΦΗ ή για ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη φύγει και όμως είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα γράφονται βέβαια, γράφονται χωρίς την ευθύνη των ποδοσφαιριστών. Είναι τα παραμύθια που ακούγονται κατά την διάρκεια κάθε μεταγραφικής περιόδου. Και νομίζουν ορισμένοι ότι ο ΟΦΗ είναι ξέφραγο αμπέλι όταν χάνονταν παίκτες μέσα σε μια νύχτα όπως π.χ. ο Οφορίκουε. Ξέρετε, θυμάστε τον Γκανέζο που έφυγε για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ ξανά; Αυτά δεν τα έχουν ξεχάσει ορισμένοι.

Και ενώ ο ένας μετά τον άλλον, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ανανεώνουν τα συμβόλαια τους – άρα ΚΑΤΙ βλέπουν για να μένουν στην ομάδα – έρχονται ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα. Ένα από αυτά αναφέρει ότι ο Μιλιάζες φεύγει για τον… Λεβαδειακό! Το τεράστιο μέγεθος από την Βοιωτία!

Ελάτε, ας είμαστε λίγο σοβαροί. Είπαμε, δεν έχουμε τι να γράφουμε αλλά όχι και μέχρι εκεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook