Στην Τουλούζ με 2 εκ. ευρώ ο Πέσιτς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νεαρός Σέρβος φορ που βρέθηκε στον ΟΦΗ στα 16 του χρόνια παίρνει μεταγραφή στην Γαλλία και την Τουλούζ έναντι 2 εκ. ευρώ!

Ο Αλεξάντερ Πέσιτς είχε έρθει στο Ηράκλειο το καλοκαίρι του 2008 ωστόσο σαν ένα σπουδαίο ταλέντο. Όμως, δυστυχώς για εκείνον αλλά και για τον ΟΦΗ, ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος φορ βρέθηκε στην πιο “ανώμαλη” περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του με αποτέλεσμα τον Δεκέμβρη του 2009 να εξαφανιστεί! Πράγματι, ο Πέσιτς έφυγε από το Ηράκλειο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο, δικαιώθηκε πανηγυρικά με αποτέλεσμα να χαθεί αυτός το τεράστιο ταλέντο!

Ο Πέσιτς αποχώρησε από τον ΟΦΗ – που δεν κέρδισε ούτε 1 ευρώ από εκείνον – και βρήκε καταφύγιο στην Μολδαβία και την Σερίφ Τίρασπολ όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια. Πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην Σερβία όπου αγωνίστηκε στην Γιαγκόντινα με την οποία πέτυχε 13 γκολ σε 22 παιχνίδια! Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις δεν άργησαν να φέρουν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, παίρνει μεταγραφή για την Τουλούζ έναντι του ποσού ρεκόρ των 2 εκ. ευρώ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook