Αγαπάμε τον ΟΦΗ ή ΜΟΝΟ το ποδόσφαιρο;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χρονιά έκλεισε, ο κόσμος του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο έγραψε ιστορία και απομένει να δούμε στην πράξη το σύνθημα “ΟΦΗ στο μπάσκετ ΟΦΗ και στο πόλο….”!

Η αγωνιστική σαιζόν που ολοκληρώθηκε κρίνεται άκρως πετυχημένη στα τμήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Και παράλληλα, μαζί με την ομάδα ποδοσφαίρου είδαμε τον κόσμο του ΟΦΗ να δημιουργεί ασύγκριτα ρεκόρ με την μαζική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, το γεμάτο “Γεντί Κουλέ” αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε σε όλα τα παιχνίδια που έγιναν στο Ηράκλειο.

Αντιθέτως, το τμήμα μπάσκετ αποδείχθηκε ένας φτωχός συγγενής με το κλειστό στο ΒΑΚ να είναι μονίμως άδειο με αποτέλεσμα να βλέπουμε στην εξέδρα τα ίδια πρόσωπα από την πλευρά των οργανωμένων. Φωτεινή εξαίρεση αποτέλεσε το παιχνίδι με τον Φίλιππο όπου ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια με αποτέλεσμα να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο που έσφυγε από πάθος και φωνή! Και εδώ πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας το ερώτημα “αγαπάμε τον ΟΦΗ ή μόνο το ποδόσφαιρο;” Γιατί αν ο κόσμος του ΟΦΗ αγαπάει μόνο το ποδόσφαιρο και όχι το σήμα με την ασπίδα, τότε δεν χρειάζεται να έχουμε υψηλές απαιτήσεις παρά μόνο να θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα να αγωνίζεται μόνο για την παραμονή της και τίποτα άλλο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook