Το “παραμύθι” του ΟΦΗ και οι Άρης, ΑΕΚ, Πανιώνιος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή οι “κακοί” των παραμυθιών βρήκαν την ευκαιρία να εμφανιστούν ξανά ας κάνουμε ένα flash back και κυρίως μία σύγκριση μεταξύ ΟΦΗ, ΑΕΚ, Άρη και Πανιωνίου.

Οι παραπάνω τέσσερις ομάδες ήταν από αυτές – και ο ΠΑΣ μέσα – που δεν πήραν άδεια το καλοκαίρι του 2012. Με πολλές δυσκολίες, όλες οι ομάδες, κατάφεραν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα και στο τέλος αυτού να υποβιβαστεί η ΑΕΚ λόγω όσων γνωρίζουμε. Όμως και να μην υποβιβαζόταν, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα ήταν στα ίδια ή και σε χειρότερα χάλια.

Έναν χρόνο μετά, τον Μάη του 2013, ο ΟΦΗ παίρνει την άδεια από την ΕΠΟ ενώ την ίδια ώρα Άρης, Πανιώνιος δεν καταθέτουν καν (!!) φάκελο στην επιτροπή αδειοδότησης. Κατά συνέπεια, μένουν χωρίς άδεια και μετά την ΑΕΚ και ο Άρης υποβιβάζεται.

Φέτος, τον Μάη του 2014, ο ΟΦΗ παίρνει άδεια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ ο Πανιώνιος για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν καταθέτει καν φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Γίνεται κατανοητό, ποια ομάδα έκανε βήματα προόδου και ποιες άλλες έμειναν στάσιμες. Πολύ περισσότερο αν σκεφτούμε ότι δεν ισχύει και το “παραμύθι” πως παίρνουν άδεια όλες οι ομάδες αφού κόπηκε ο ΠΑΣ Γιάννενα. 

Το έχουμε αναφέρει ξανά πως το “παραμύθι” του ΟΦΗ δεν έχει κανέναν δράκο να κρύβεται πίσω από βουνά και σύννεφα. Κόντρα σε δυσοίωνες προβλέψεις, ο κόσμος συνεχίζει να συμμετέχει σε αυτό το “παραμύθι” με τα αποτελέσματα να κάνουν την εμφάνιση τους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook