Ο Σα Πίντο δεν… εξομολογήθηκε στον Παπά – Αντρέα την παραμονή του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια ημέρα πριν αφήσει την Κρήτη, ο Πορτογάλος επισκέφτηκε τα Ανώγεια και συναντήθηκε με τον Πάτερ Ανδρέα Κεφαλογιάννη που ευχήθηκε “ολόψυχα” – όπως είπε – την παραμονή του στον ΟΦΗ.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο επισκέφτηκε έναν από τους ομορφότερους τόπους της Κρήτης και παράλληλα επισκέφτηκε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου όπου και συνάντησε τον Παπά – Αντρέα! Οι δυο τους συζήτησαν για τον ΟΦΗ και το ποδόσφαιρο, άλλωστε ο Παπά – Αντρέας είναι γνώστης του ποδοσφαίρου ενώ μην ξεχνάμε ότι επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Αετού Ανωγείων.

Ο ίδιος με σχόλιο του στο Facebook, ευχήθηκε την παραμονή του Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ ενώ… αποκάλυψε ότι δεν κατάφερε να μάθει την οριστική του απόφαση πλέκοντας πάντως το εγκώμιο του χαρακτήρα του.

“Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια με τον Ρικαρντο Σα Πίντο τον Πορτογάλο προπονητή και μεγάλο ποδοσφαιριστή του παρελθόντος ,αλλά κυρίως τον αναμορφωτή του φετινού Ο.Φ.Η ,τον άνθρωπο που αναγέννησε την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης.Ένας μεγάλος του ποδοσφαίρου αλλά κυρίως ένας ωραίος και σοβαρός άνθρωπος..Δυστυχώς όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να μάθω αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον Ο.Φ.Η μας..!!Προσωπικά το εύχομαι ολόψυχα..” ήταν το σχόλιο του Παπά – Αντρέα, ενός ανθρώπου που η ψυχή του βγάζει φλόγα για την ζωή και την Κρήτη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook