Ανανεώνει με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Παπουλής μέχρι το 2016

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης
Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Κυπριακής ομάδας ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια.
Γεγονός είναι η επέκταση της συνεργασίας του Φώτη Παπουλή με τον Απόλλωνα. Το συμβόλαιο του Ελλαδίτη επιθετικού μπορεί να λήγειτον Μάιο ωστόσο οι δυο πλευρές είναι έτοιμες να υπογράψουν νέο διετές συμβόλαιο.Ο Παπουλής ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής παρουσίας της ομάδας, πετυχαίνοντας δέκα γκολ και πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.Όλα έχουν συμφωνηθεί και μένουν μόνο οι υπογραφές με την συμφωνία να κάνει λόγο για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2016.

Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 1985, βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία και φιλοδοξεί με τις εμπειρίες του να βοηθήσει για άλλες δύο σεζόν τουλάχιστον τον Απόλλωνα.

Κυπριακά Μέσα αναφέρουν οτι ο Παπουλής είναι ευχαριστημένος από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ενώ το ίδιο ικανοποιημένοι είναι και οι παράγοντες του συλλόγου.

Μάλιστα αναφέρουν οτι: “Mπορεί να αγωνιστεί και στις δυο θέσεις των εξτρέμ, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Είναι γρήγορος με μοναδικό μειονέκτημα την έλλειψη του εύκολου γκολ. Έχει δεθεί με την ομάδα και ο Χριστάκης Χριστοφόρου τον θέλει και τη νέα σεζόν στη διάθεσή του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook