Ξεκίνησαν το κλάμα από τώρα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι πραγματικά κρίμα σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, ο Παναθηναϊκός να προσπαθεί να φτιάξει κλίμα και να μοιρολογεί με κάθε τρόπο.

Τα “πράσινα” Μέσα ξεκίνησαν από τώρα να φτιάχνουν κλίμα εν όψει του αγώνα της Μ. Τετάρτης όπου προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με υπόνοιες και προπαγάνδα χείριστου είδους. Αφήνοντας υπονοούμενα για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου ξεχνώντας ότι με εκείνον διαιτητή κέρδισαν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ήδη φέτος μάλιστα έχουν 3/3 στο πρωτάθλημα με εκείνον ρέφερι και με τακτικές που σίγουρα δεν τιμούν τον σύλλογο τους έχουν ξεκινήσει να μοιράζουν δεξιά και αριστερά τα non paper.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα

prasinaki

Βέβαια, η αρχή έγινε το βράδυ της Κυριακής όταν έβαλαν στο στόχαστρο τον ΟΦΗ και λόγω της αποβολής του Κουτρουμπή έψαχναν αόρατους εχθρούς ξεκινώντας το… κλάμα από το βράδυ της Κυριακής. Οι τακτικές τέτοιου είδους είναι γνωστές: Εκφοβισμός του διαιτητή, καλλιέργεια ανάλογου κλίματος για να πάει στην Λεωφόρο και να παίζει έδρα. Όμως έχουν ξεχάσει ότι τέτοιου είδους τακτικές ανήκουν στο παρελθόν και τις ακολουθούν μικρές ομάδες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook