Δασκαλόπουλος, το δεκανίκι της Ξάνθης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα παιχνίδι όπου οι 22 ποδοσφαιριστές έπρεπε να ήταν πρωταγωνιστές, ο ρέφερι από την Κορίνθια αποτέλεσε το δεκανίκι της Ξάνθης στην προσπάθεια να παραμείνει ζωντανή.

O Κορίνθιος ρέφερι έπαιξε ένα “πονηρό” παιχνίδι εις βάρος του ΟΦΗ με συνεχόμενα σφυρίγματα σπάζοντας τον ρυθμό με την σχολαστικότητα του. Σε περισσότερες από 10 περιπτώσεις, σφύριξε ξανά και ξανά για να εκτελεστεί ένα φάουλ ενώ δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στο φάουλ που δίνει και από το οποίο προέρχεται το δεύτερο γκολ της Ξάνθης. Πέραν όλων αυτών, ο Δασκαλόπουλος δεν άφησε κανέναν στον πάγκο του ΟΦΗ αποβάλλοντας Ρούσση, Μουτίνιο, Κορέια ενώ το αποκορύφωμα στα σφυρίγματα του είναι και το πέναλτι με το οποίο ο ΟΦΗ έκανε το 3-2. Ένα πέναλτι που εκείνος δεν σφύριξε αλλά το έκανε αφού ο βοηθός του, ο Καρατζίκας, του το υπέδειξε βλέποντας το χέρι του Βάλλα.

Και αφού είδε και απόειδε, ο Δασκαλόπουλος κράτησε 8 λεπτά καθυστερήσεων (!!) ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα δεν δείχνει την παράβαση στο φάουλ του Βάλλα στον Παπάζογλου και λίγα δευτερόλεπτα μετά σφυρίζει το φάουλ με το οποίο η Ξάνθη έκανε την τελευταία ευκαιρία!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook