Ο Γιάχος, οι καθυστερήσεις και η προστασία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αφού δίνεις εσύ δικαιώματα με την εμφάνιση σου, μοιραία είναι να περνάει σε δεύτερη μοίρα και η διαιτησία του Γιάχου…

Ξεκινώντας την αναφορά μας στην χθεσινή παρουσία του Χιώτη ρέφερι, θέλουμε να πούμε ότι δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα όμως κάποια πράγματα που έγιναν προσβάλουν τη νοημοσύνη όλων μας. Και τι εννοούμε; Ξεκινώντας από τα… πιο απαλά που αφορούν τις καθυστερήσεις στο τέλος του αγώνα. Όταν πήγαν 3 παίκτες να εκτελέσουν ένα άουτ και ο ίδιος δεν κράτησε σχεδόν καθόλου καθυστερήσεις σφυρίζοντας σχεδόν αμέσως το τέλος του αγώνα.

Νωρίτερα και αφού απέβαλε τον Σα Πίντο προκαλώντας τον συνεχή εκνευρισμό με τα σφυρίγματα του, κλείνει τα μάτια μπροστά σε μια καραμπινάτη αποβολή όταν ο Μιροσάβλιεφ κάνει ένα εγκληματικό μαρκάρισμα στο Ντουντού χτυπώντας τον εκτός φάσης και ενώ αυτή η φάση γίνεται μόλις στο 58ο λεπτό. Ο Γιάχος είναι μπροστά στην φάση και κλείνει τα μάτια με πολύ όμορφο τρόπο αντί να αποβάλλει τον παίκτη του Λεβαδειακού και στο τελευταίο 20λεπτο αποτέλεσε τον μεγαλύτερο προστάτη του.

Αλλά, όπως αναφέραμε και χθες το βράδυ – όταν δίνεις δικαιώματα με την εμφάνιση σου τότε θα σε χορέψουν όπως εκείνοι που γνωρίζουν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook