Φοβερό! Ο ΠΑΟ πήγε να κάνει ένσταση για το ματς με ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας, άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήγαν να… κάνουν ένσταση επειδή άλλαξε η σύνθεση του ΟΦΗ, λίγο πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός.

Την είδηση αναφέρει η ιστοσελίδα “fbisports” που αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος να κάνει ένσταση… επειδή ο Σα Πίντο έκανε αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τον Κάλαϊτζιτς να παίρνει την θέση του Μπανούση. Δείγμα της… “κάψας” που έχει πιάσει τον Παναθηναϊκό για να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, αποτελεί και η είδηση ότι Παπαβασιλείου και Ζαβραδινός επισκέφτηκαν τον Παππά προκειμένου να ρωτήσουν αν είναι έννομη η ενέργεια του Σα Πίντο να αλλάξει παίκτη πριν την σέντρα του αγώνα! Μάλιστα – επιβεβαιώνεται και από ανθρώπους του ΟΦΗ – πηγαίνοντας στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τον αγώνα ενημέρωσαν τον Παππά ότι εφόσον κάτι τέτοιο ήταν παράνομο θα προχωρούσαν σε ένσταση εις βάρος του κύρους του αγώνα!

Ο Αθηναίος ρέφερι ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι και 5 αλλαγές, πριν την έναρξη του αγώνα και αφού… κατέβασαν τα μούτρα τους έφυγαν από τα αποδυτήρια των διαιτητών σαν τις “βρεγμένες γάτες”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook