Τα ΦΙΔΑΚΙΑ έπνιξαν την «πράσινη προπαγάνδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησαν με απειλές και… υπόνοιες για το τι θα περιμένει τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο. Μετά το πήγαν παραπέρα, σκεπτόμενοι ότι έχουν πάρει ήδη την πρόκριση και τελικά… πήραν το αεροπλάνο και έφυγαν.

Ότι ο Παναθηναϊκός φοβόταν τον ΟΦΗ και το “Γεντί Κουλέ” ήταν ολοφάνερο. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ξεκίνησαν ένα όμορφο “παραμυθάκι” διαρροών περί Παππά και άλλων σφυριγμάτων ψάχνοντας ήδη τα αίτια μιας πιθανής αποτυχίας. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, είδαμε τι έγινε χθες βράδυ με το… “κλάμα” που έριχναν μόλις τελείωσε το ματς.

prasini

Την επόμενη μέρα φρόντισαν να λένε για “φιδάκια” αν και η αλήθεια είναι πολύ πιο υπερμεγέθης από αυτό που οι ίδιοι φαντάζονται. Όσοι ήρθαν χθες στο “Γεντί Κουλέ” θα κατάλαβαν για ποιο πράγμα μιλάμε. Τα γράφαμε χθες το βράδυ θα το γράψουμε και σήμερα: Ο Παναθηναϊκός φοβόταν τον ΟΦΗ εδώ και ημέρες. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπου ο Αναστασίου έστησε διπλή άμυνα ζώνης για να εμποδίσει τον ΟΦΗ.

Στην Αθήνα ξεκίνησαν τον μηχανισμό προπαγάνδας που πάντα κάνει την εμφάνιση του σε τέτοιες περιπτώσεις και βέβαια στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει την 16η Απριλίου, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο “μηχανισμός” ξεχαρβαλώθηκε σαν παλιά αντίκα… Ότι και να λένε από εδώ και στο εξής, θα είναι ιστορίες για αγρίους και τίποτα παραπάνω…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook