Τα μεγάλα λόγια που αποφεύγει ο Σα Πίντο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι παθιασμένος, ζει το παιχνίδι, έχει μεσογειακό ταπεραμέντο αλλά πάνω από όλα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του και αποφεύγει τα μεγάλα λόγια.

Ο 42χρονος τεχνικός ζει για το αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις επιλογές του στα τελευταία παιχνίδια που το ροτέισον του ΟΦΗ είχε περιοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως μέσα από την δίψα του για αποτελέσματα, δεν “ξεφεύγει” στις δηλώσεις του, προσέχει πάντα τι λέει και είναι ρεαλιστής. Όπως οι δηλώσεις που έκανε χθες το απόγευμα μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Δεν δίστασε να πει ότι αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από κάθε άλλη ομάδα, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών που έλειψαν από τον αγώνα πρωταθλήματος (Ζέκα, Πράνιτς) όμως πάνω από όλα έδειξε την μεγάλη θέληση που έχουν όλοι στον ΟΦΗ για διάκριση καθώς και την πίστη για πρόκριση στον τελικό!

Και όταν ένας προπονητής δεν είναι λαϊκιστής αλλά ρεαλιστής – γνωρίζει πάντα πως μέσα από την αλήθεια και την ειλικρίνεια έχει τον τρόπο να τους κερδίζει όλους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook