Μέσα από τα προβλήματα αναδεικνύονται και κέρδη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έχουμε σταθεί αρκετές φορές στα προβλήματα και τις απουσίες με τις οποίες κλήθηκε να αγωνιστεί ο ΟΦΗ. Μέσα από αυτά όμως παρουσιάστηκαν και κέρδη που δεν περνούν απαρατήρητα.

Σε αυτό το πρώτο δίμηνο του 2014, είδαμε νέα πρόσωπα που κακά τα ψέματα υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα τα βλέπαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε να παίζει βασικός ο Μπάμπης Δαμιανάκης και να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλονή. Ο 18χρονος στόπερ του ΟΦΗ έδειξε τα προσόντα που διαθέτει και τα οποία είναι ικανά να τον καταξιώσουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Στο ίδιο παιχνίδι είδαμε και τον Μανώλη Ροβύθη που σιγά – σιγά άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο νεαρός φορ προσπάθησε και δούλεψε αρκετά με τον Δημήτρη Βολονάκη στην Κ20 και μόλις του δόθηκε η ευκαιρία εκείνος την άρπαξε με τον καλύτερο τρόπο. Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ και ο Πορτογάλος δείχνει να τον εμπιστεύεται περισσότερο. Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα, είδαμε και τον τέως παροπλισμένο Μπανούση να ξεκινάει βασικός στον Άρη και να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο Λαρισαίος μέσος δεν υπήρχε περίπτωση να ξεκινήσει βασικός στην επίθεση του ΟΦΗ αν δεν υπήρχαν οι απουσίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Στην Θεσσαλονίκη έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και κόντρα στον ΠΑΣ βοήθησε αρκετά στο δεύτερο 45λεπτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook